Eğitim
  • 13.2.2013 17:09

Engelli öğretmenlerden Başbakan'a teşekkür

AHMET TOPAL

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün TBMM'deki partisinin grup toplantısında engelli öğretmenlerin atamalarının gerçekleştirileceğine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Başbakan Erdoğan'ın verdiği bu müjdenin ardından ise 30 kadar engelli öğretmen AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek Başbakan Erdoğan'a çiçek takdim etti ve teşekkürlerini sundu. Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'ne gelişini bekleyen öğretmenler, Erdoğan’ı AK Parti’ye geldiğinde ise davul zurna ile karşıladılar.

Elerindeki “Engelli öğretmenler seni çok seviyor” pankartını Başbakan Erdoğan’a gösteren engelli öğretmenler, daha sonra Başbakan Erdoğan’la sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Erdoğan artık ‘özürlü’ ibaresini kaldırdıklarını belirterek, engelli öğretmenlerin atamasının gerçekleştirileceğini yineledi.

Başbakan Erdoğan öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından ise AK Parti Genel Merkezi’nin önüne çıkarak toplu fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çektirme sırasında ise esprili bir diyalog dikkatlerden kaçmadı. AK Parti MKYK üyesi Lokman Ayva'nın Başbakan Erdoğan’ın önüne geçen öğretmenlere “Arkanızda Başbakan var" demesi üzerine Başbakan Erdoğan da "Arkanız sağlam" dedi. Bunun üzerine ise engelli bir öğretmenin "Sizin arkanız da sağlam Sayın Başbakanım, arkanızda millet var" dedi. Başbakan Erdoğan ise gülümseyerek "Eyvallah" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER