Eğitim
  • 15.1.2019 10:12

Eşcinsellik şimdi de çocuk kitaplarında

2017 yılından beri küçük çocuklara okutulmak için çok ucuz bir fiyata satılan “Kız Çocuk Hakları ve Erkek Çocuk Hakları” adlı sözde çocuk kitapları, küçük dimağları eşcinselliğe özendiriyor.

Koç Holding’e bağlı Yapı Kredi Yayınları  tarafından  yayınlanan ve 2017 yılından beri küçük çocuklara okutulmak için çok ucuz bir fiyata satılan, “Kız Çocuk Hakları ve Erkek Çocuk Hakları” adlı sözde çocuk kitapları, küçük dimağları zehirliyor. Uluslararası Af Örgütü tarafından kabul gördüğü söylenen bu kitaplar kız ve erkek çocuklarını eşcinsel sapkınlığa özendiriyor.

Eşcinsellik şimdi de çocuk kitaplarında ile ilgili görsel sonucu

Uluslararası Af Örgütü tarafından desteklenen kitaplarda, alenen eşcinsellik, biseksüellik propagandası yapılıyor. Kitapların içerisinde, “Her erkek ve kız çocuğunun istediğini sevme hakkı vardır” denilerek, erkek çocukların da kız çocukları gibi oyuncak bebeklerle oynama, pembe renk giyme ve benzeri özgürlükleri olduğu belirtiliyor. Kitabın resimlerinde ise küçük kız ve erkek çocuklarının öpüştüğü, birbirleri ile sevgili oldukları, ilanı aşk ettikleri resimler ön plana çıkıyor.

Eşcinsellik şimdi de çocuk kitaplarında ile ilgili görsel sonucu

 Oğuzhan Gültekin  Ankara

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 15.1.2019 10:19

İLGİLİ HABERLER