Eğitim
  • 13.11.2018 15:46

İngilizce Öğrenmek İsteyenlerin Bilmesi Gerekenler!

Dünya’nın ortak dili olarak kabul edilen İngilizce, birçok ülkede ana dilden sonra en çok tercih edilen ikinci dil olarak karşımıza çıkıyor. Gerek eğitim gerek kariyer hayatında da önemli bir yere sahip olan İngilizce dili, bireyin hayatına çok büyük değerler katarken aynı zamanda da yeni bir kültürü, milleti ve dili keşfetme imkanı sunuyor!

Temel İngilizce, Akademik İngilizce, ulusal ve uluslararası sınavlar için düzenlenen İngilizce kursu programlarını birçok kurumdan alabilmek mümkün ancak İngilizce eğitimi almadan önce bilmeniz gereken önemli hususlar vardır.

Eğitim alacağınız kurum bölgenizde ne kadar tercih ediliyor? Tavsiye ediliyor mu?

Uzaktan eğitim programları veya online ders gibi özelliklere sahip mi?

Konuşma kulüpleri var mı?

Eğitim teknikleri yeterli mi? Sınav programları veya kurs programları yeterli içeriğe sahip mi?

gibi önemli soruların cevaplarını olumlu olarak karşılayacak kurumlar her daim sizlere daha iyi bir eğitim sunacaktır. Bilindiği üzere ülkemizde birçok İngilizce kursu eğitimi için dil kurumu var ve sizlerde herkes gibi en iyi eğitimi almak istiyorsanız eğer doğru araştırmalar yaparak tavsiyeleri dinlemelisiniz.

İngilizce Bilmenin Lafta Kalmadığı Adres

Yukarıdaki yazımızda birçok bilgiye değindik, şimdi size Türkiye’nin en köklü ve en başarılı dil kurumları arasında yer alan Akademik Batı Dilleri ile ilgili detaylar paylaşarak İngilizce kursu eğitimi almak isteyenlere önerilerde bulunacağız.

Uzun soluklu İngilizce ile iç içe olan bir milletizdir. Fakat her ne hikmetse uzun soluklu öğrenim hayatımızdaki İngilizce ile tanışıklığımızın isim soy isim ve belirli basit cümleleri dışında kendimizi ifade etmede ve bu konuda yetkin olma anlamında hep eksiklik yaşarız. Oysa ki İngilizce dilinin dünyada öğrenilmesi en kolay diller arasında olduğu gerçeğinin de kanıtlanmış olması ve o kadar uzun soluklu eğitimlere rağmen hep eksiklikler olmaktadır.

Bursa İngilizce kursu alanında en çok tavsiye edilen Akademik Batı Dilleri İzmir ve Denizli’de de olmak üzere Türkiye’de bazı illerde kampüsleri bulunmakta. Aynı zamanda İngilizce UZEM (Uzaktan Eğitim) hizmetiyle de Türkiye’nin dört bir yanından İngilizce kursu programlarını online alabilmek mümkün.
Özellikle okuma, yazma ve konuşmayı ayırarak ayrı ve özel bir yöntemle, İngilizce’yi ele alan Akademik, kursiyerlerin beklentilerini karşılayabilmek için zengin ders içeriğine sahip programlar sunmaktadır. Akademik alanda birçok avukat, doktor, işadamı gibi önemli mesleklerde kursiyerlerini başarı ile yetiştiren Akademik’de ulusal ve uluslararası sınavlarda başarı/derece elde etmek isteyen kişiler de web sitesini inceleyerek detaylı bilgiye ulaşabilmekte.

İngilizce Kursu ve Zaman Serüveni

Amacınız İngilizce dilini aynı zamanda çok iyi yazıp konuşa bilmekse ona göre bir eğitim programına tabi tutulursunuz. Zaten doğrusu da budur. Amaca yönelik; uygun eğitim stratejisi olmazsa genelde olduğu gibi, bildiğimizi zanneder yeri gelir bir cümle bile kurmakta zorlanırız. Akademik Batı Dilleri, kayıt olan tüm kursiyerlerini belirli sınavlar ile dil bilgisini test ederek strateji üretmekte. Eğer hiç İngilizce bilginiz yok ise sizleri ona göre sınıflara yerleştirerek sıfırdan bir eğitim almanızı sağlayarak, tüm detayları aşama aşama öğrenirsiniz. Ayrıca Akademik Batı Dilleri’nin alanında uzman ekibi, kursiyerleri ile birebir de iletişim halinde kalarak eksikliklerin giderilmesi açısından da oldukça farklı avantajlar sunarak kendini rakiplerinden ayırarak sektörün en iyileri arasında olmayı da başarmıştır.
Akademik Batı Dilleri, ülkemizdeki İngilizce öğrenme üzerindeki olumsuzlukları da oldukça özenle ele almış olup bu olumsuz sürecin başarıya dönüşmesine etkili pek çok stratejiyi kurumsal misyon olarak öğrencilerine sunan ve bunun artılarını büyük gururla gören bir yapıdadır.

Daha detaylı bilgi için : www.akademik.com.tr

Güncellenme Tarihi : 13.11.2018 15:47

İLGİLİ HABERLER