Eğitim
  • 11.7.2009 00:01

ÖSS SONUÇLARI CEPTE...

Turkcell’in bu servisinden yararlanmak isteyen üniversite öğrencisi adayı Turkcell’liler, sınav sonuçlarını öğrenmek için ön kayıt da yaptırabilecek.

Sonuçlar açıklanmadan önce "OSS boşluk TC Kimlik numarası”nı 3366’ya SMS atan Turkcell’liler, sisteme kayıt yaptırmış olacak ve sonuçlar açıklandığı anda sınav sonuç bilgisi ceplerine gönderilecek.

Turkcell aboneleri bu servis için 8 SMS / 16 kontörle ücretlendirilecek.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in üyeleri, ön yaptırdıklarında Turkcell’in bu servisinden %50 indirimli olarak, 4sms/8kontöre yararlanabilecekler.

VODAFONE'DA SONUÇLARI VERECEK

Vodafone abonelerinin, 12 Temmuz Pazar günü açıklanacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarını cep telefonundan "anında" öğreneceği bildirildi.

Vodafone’dan yapılan yazılı açıklamada, ÖSS 2009 yılı sonuçlarını öğrenmek isteyen Vodafone abonelerinin, Mobilöğren Mobil Bilgi Servisi’nden yararlanmak için "OSS boşluk T.C. kimlik numaralarını" 3366’ya kısa mesajla göndermelerinin yeterli olduğu belirtildi.

Açıklamada, abonelerin, sonuçların açıklandığı andan itibaren sınav sonuç bilgilerine cep telefonundan anında ulaşabileceği kaydedildi.3366’ya gönderilen her mesajın 1 SMS/2 kontör olarak ücretlendirileceği bildirilen açıklamada, sonuçların; alanı, alan dışı, ek puanlı ve dil puanları şeklinde gönderileceği ve servis toplamının 8 SMS/16 kontör olarak ücretlendirileceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER