Asayiş
  • 21.4.2019 10:49

Eğlenceden çıktı, kabusu yaşadı! Takside tecavüz dehşeti

Eğlence mekanından çıktı, kabusu yaşadı! Takside tecavüz dehşeti

Edinilen son dakika bilgisine göre, İstanbul'da bir eğlence mekânından çıktıktan sonra taksiye binen Y.S., şoför Fatih K.'nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Olay sonrasında taksicitutuklanırken, 32 yaşındaki genç kadın ise korku dolu anları . Başka bir ticari taksiyle Fatih K.'yı takip ettiğini aktaran Y.S., yaşadığı dehşeti polis ekiplerine ayrıntılarıyla anlattı. İşte, son dakika haberinin detayları...

İstanbul'da bir eğlence mekânından çıktıktan sonra taksiye binen Y.S., şoför Fatih K.'nin kendisine tevacüz ettiğini iddia etti. Taksici tutuklandı. 32 yaşındaki genç kadın ifadesinde saat 01.00 sıralarında bindiği takside şoför Fatih K.'nin kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Başka bir ticari taksiyle Fatih K.'yi takip ettiğini ancak yakalayamadığını belirten Y.S., Beyoğlu Emniyeti'ne gidip taksiciden şikâyetçi oldu.

KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Genç kadın şoförün daha sonra kendisini araçtan attığını, cep telefonu, cüzdan ve paralarını da gasp ettiğini bildirdi. Kamera kayıtlarından Fatih K.'nin aracına bindiği belirlenen kadının tecavüz sonrası başka bir ticari taksiyle aracı takip ettiği de kameralardan tespit edildi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüpheli Fatih K. tutuklandı. Taksici suçlamaları reddetti.

Tutuklu yargılanan taksici hakkında 'basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir şekilde yaralayarak cebir kullanmak suretiyle ve cinsel amaçla hürriyetinden yoksun bırakarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamalarıyla iddianame düzenlendi. Fatih K.'nin ayrıca 'Nitelikli cinsel saldırı' 'Nitelikli yağma' suçunu işlediği ifade edildi. Taksici Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

SEMA ALİM DALGIÇ

SABAH

 


 

Güncellenme Tarihi : 21.4.2019 10:57

İLGİLİ HABERLER