Gündem
  • 23.6.2014 23:32

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesine engel mi var

CHP ve MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun bir özelliği daha ortaya çıktı.

Adaylığının Kılıçdaroğlu ve Bahçeli tarafından açıklandığı günden itibaren attığı her adım haber olan Ekmeleddin İhsanoğlu hiç kimsenin dikkatini çekmeyen bir detay bulundu.

TEN RENGİ İŞİTME CİHAZI KULLANIYOR

İhsanoğlu bugün adliyeye giderek adli sicil kaydı aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan İhsanoğlu’nun kulağındaki bir ayrıntı dikkat çekti.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun da kulağı problemli çıktı İZLE

İhsanoğlu’nun kulağında, ten renginde bir işitme cihazı bulunuyordu. İhsanoğlu’nun kulağındaki bu cihaz ilk kez görüntülendi. Kulağında duyma problemi yaşayanların kullandığı bu cihazı, şu anki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de kullanıyor.

AYNI CİHAZ ABDULLAH GÜL’DE DE VAR

Abdullah Gül, kulağındaki duyma problemi yüzünden defalarca hastaneye yatmış ve en sonunda uzun bir süre uçağa binememişti. Gül daha sonra birçok resmi gezisini bu yüzden iptal etmek zorunda kalmıştı.

SEÇİLSE BİLE GÖREVİNİ YAPMAYA ENGEL

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kulağındaki problemin derecesi henüz bilinmiyor fakat Abdullah Gül’ün yaşadığı probleme yakın bir seviyede rahatsızlık yaşıyorsa, bu durum İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı seçilse bile görevini yapmakta zorlanabileceği anlamına geliyor.

ENSONHABER

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:56

İLGİLİ HABERLER