Ekonomi
  • 4.10.2018 21:22

Amerika Türk şirketine yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore yaptırım listesine Türkiye'den SIA Falcon adlı şirket ve şirket ile bağlantılı iki Türk vatandaşını ekledi.

ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore'ye yönelik yaptırımlar kapsamına SIA Falcon Uluslararası Şirketler Gurubu adlı bir Türk şirketi ve şirket ile bağlantılı Erhan Çulha ve Hüseyin Şahin'i aldı.

Hazine Bakanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan yaptırım listesi ekinde başka ülkelerden işletme ve kişiler de bulunuyor. Falcon, gıda, tarım, savunma, tekstil ve enerji alanlarında faaliyet gösteriyor.

SIA Falcon Uluslararası Şirketler Gurubu

Falcon Savunma

SAVUNMA SANAYİ
• Türkiye’nin en büyük savunma sanayi şirketlerinden biri ve onaylı tedarikçisidir.
• Tedarik ettiği ürünler Türkiye’nin yanı sıra beş kıtada 30’dan fazla dost ve müttefik ülkenin silahlı kuvvetleri ve güvenlik güçleri tarafından aktif olarak kullanılıyor.
• Kullanım amacı, kapasite ve koruma seviyelerine göre farklılık gösteren ürünler, sipariş esasına tedarik ediliyor.
• Savunma sanayisindeki tüm ürünlerin ihracatı, ilgili hükümetlerin ihracat izinlerine tabi olarak gerçekleştiriliyor.

HAKKIMIZDA
SIA FALCON INTERNATIONAL
Türkiye’de modernleşme atılımlarının başladığı dönemde.1996 yılında kuruldu. Faaliyetlerine savunma sanayide her türlü araç ve gereçlerinin tedariki ile başlayan Şirket, 2005.yılında farklı iş alanlarında uzmanlaşma kararı aldı. Sürdürmekte olduğu savunma sanayi sektörü için her türlü araç ve gereç tedarikinin yanı sıra 2010.yılında Enerji santrali ve Petrokimya ithalatı projelerine başladı . Falcon Group bugün, Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi tedarikçisi olarak savunma sanayi için çeşitli ürünlerin ithalatını ve ihracatını yapıyor ve sektörün lider ve en büyük savunma sanayi tedarikçilerinden biri unvanıyla da sektördeki güçlü konumunu korumaya devam ediyor. Falcon Group ; teknoloji ve uygulamalarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor.
Yurt dışında 30’dan fazla ülkeye savunma sanayi ürünleri tedarik ediyor. Falcon group yükleniciliğinde ithal ve ihraç edilen çeşitli ürünler , müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, ithal ediyor .Geniş ürün yelpazesi, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da talep görüyor. Tedarik ettiği ürünler Dünyada beş kıtada, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 60’tan fazla ülkede kullanıcılarıyla buluşuyor.

Kalite Politikası
Kaliteli ürünler tedarik etmek , bu ürünleri zamanında müşterilerimize teslim etmek, satış sonrası her türlü hizmeti sunmak ve en üst düzeyde müşteri tatminini sürekli gelişme prensibi içerisinde sağlamak.
Faaliyetlerimizi gerçekleştirmek için yetişmiş insan gücünü, ileri teknolojiyi ve ergonomic prensiplerini kullanmak ve sürekliliğini sağlamak üst yönetimle birlikte tüm çalışanlarımızın ortak sorumluluğudur.

 

Güncellenme Tarihi : 4.10.2018 21:34

İLGİLİ HABERLER