Ekonomi
  • 26.4.2018 11:56

Araba Koltuğu Yıkama

Arabalar, gün içerisinde evlerden sonra en fazla vakit geçirdiğimiz ortamlardır. Bu nedenle temizlik konusunda evler için gösterilen özenin, arabalar için de gösterilmesi oldukça önemlidir. Özellikle arabaların koltukları çok daha fazla kirlenir ve bu sebeple özel bir temizlik isterler. Bunun için Bursa araç koltuğu yıkama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Araç koltukları, arabalar içerisinde en çok temasa geçilen yerlerdir. Sürekli temas halinde olduğumuz için daha çok kirlenirler. Bu nedenle zamanla kir, toz ve bakteri yuvasına dönüşürler. Dışarıdan bakıldıklarında gözle görülemeyen bu kirler, zaman içerisinde sağlığımızı tehdit eder hale gelir. Koltukların içerisinde yer alan bakteri ve kirler, silme yöntemi ile koltuklardan uzaklaştırılamaz. Bu nedenle araç koltuğu yıkama hizmetinden yararlanılması oldukça önemlidir.

Araba Koltuğu Yıkama İşlemi

Araba koltuğu yıkama işlemi, profesyonel ekipler ve özel ekipmanlar ile gerçekleştirilen bir hizmettir. Bu işlemin ardından araba koltukları %100 hijyene ulaşır ve yapılan işlemler herhangi bir yıpranmaya neden olmaz.

Bursa araba koltuğu yıkama hizmetinin belli aşamaları bulunmaktadır. Yıkama işlemi öncesinde işinde uzman ekipler, aracı inceler. Bu aşama oldukça önemlidir. Çünkü araç koltuklarının yapısı incelenir ve yıkama esnasında kullanılacak materyaller belirlenir.

Araç koltuklarının incelenmesinin ardından, yıkama aşamasına geçilir. Öncelikli olarak aracın olduğu yere gerekli ekipmanlar getirilir. Sonrasında araç koltuğu yıkama için özel olarak üretilen deterjanlar ve temizleme makineleri ile koltuklar köpüklenir. Temizlik ürünlerinin derine işlemesi için bir süre beklenir. Bu sayede koltukların en derinindeki kirlerin dahi yumuşaması sağlanır.

Koltukların köpüklenmesinin ardından durulama işlemine geçilir ve koltuklar iyice temizlenene kadar durulanır. Ardından araç koltuklarını çok daha şık ve temiz gösterecek olan özel solüsyonlar kullanılır. Yapılan bu işlemler sonrasında araç koltukları yeni ve temiz bir görünüm kazanır.

Araç Koltuğu Yıkama Fiyatları

Araba koltuğu yıkama, hijyenik ve sağlıklı bir sürüş keyfi için oldukça önemlidir. Bu hizmet sayesinde koltuklarınız hiç kullanılmamış gibi tertemiz olacak, böylece hijyenik bir ortamda seyahat etmenin güvenini yaşayacaksınız. Siz de bu hizmetten yararlanmak isterseniz, Bursa araç koltuğu yıkama ile irtibata geçebilir, araç koltuğu yıkama fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

BU BİR İLANDIR

 

Güncellenme Tarihi : 26.4.2018 11:57

İLGİLİ HABERLER