Ekonomi
  • 29.12.2017 10:35

Arçelik Servis İstanbul

Arçelik Servis

Evlerde ve işyerlerinde hayatın kolaylaştırılabilmesi için pek çok teknolojik cihaza ihtiyaç bulunmaktadır. Beyaz eşya diye nitelendirmekte olan makineler adeta hayatın merkezinde yer almaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her geçen gün farklı beyaz eşya türleri üretilmekle birlikte beyaz eşyaların istenen standartlarda çalıştırılabilmesi için mutlaka bakımının yapılması gerekmektedir. Beyaz eşyaların bakımının yapılması büyük bir hassasiyet isteyen uygulamalar bütünüdür. Zira beyaz eşyalarda son dönemde özellikle teknolojik altyapı kullanıldığından dolayı deneyimli teknik servislere emanet edilmelidir. Bu açıdan bakıldığında Arçelik servis hizmetleri sunmakta olan teknik servis firması alanında bir marka değeri olarak ön plana geçmektedir. Zira İstanbul gibi kalabalık bir lokasyonda uzun zamandır teknik servis hizmeti vermekte ve Arçelik beyaz eşyalar noktasında özel eğitimler almış teknik kadro ile beyaz eşyaların tamiratında ve periyodik bakımların da devreye girmektedir. İstenen kaliteli uygulamaların müşterilere sunulabilmesi için firma randevulu sistemle çalışmaktadır. Bir telefon vasıtasıyla firmayla iletişime geçtiğiniz andan itibaren belirtilmiş olan saatte teknik kadro evinize veya işyerinize gelerek arızalı olan beyaz eşyaya gerekli olan müdahalede bulunmaktadır.

Hizmet portföyü çok geniş tutularak bütün beyaz eşyaların tamiratında ve bakımlarında yardımcı olunabilmektedir. Sürekli olarak kullanılmakta olan çamaşır makinesi tamiri ve servisi noktasında firmamız dünya standartlarında hizmet vermektedir. Aynı hassasiyet bulaşık makinesi tamiratında da devreye girdiğinden dolayı bulaşık makinesi ile ilgili bütün aksamların ve aparatların denetlenmesi teknik kadro tarafından yerine getirilmektedir. Buzdolabı tamiratlarında da hassasiyet göstermekte olan teknik kadro derin dondurucu teknik servisi olarak da hizmet verebilmektedir. Teknik servis son dönemde giderek kullanımı artmakta olan kurutma makinalarında da sıfır hata payıyla işlemler yaparak müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Sunulmuş olan hizmetler içerisinde özel bir yerde bulunmakta olan klima tamiratı ve servis uygulamalarında büyük bir hassasiyet gösterilmektedir. Ev tipi klimalardan sanayi tipi klimalara kadar tamamında Arçelik markası taşıyan ürünlerde 1. sınıf işçilik çıkartılmaktadır.

Arçelik Servis İstanbul

Bir ülke kadar nüfusa ev sahipliği yapmakta olan İstanbul'da Arçelik servisi hizmeti vermek büyük bir deneyim gerektirmektedir. Bu açıdan inovatif çözümlerin yer almış olduğu teknik serviste pek çok opsiyon bulunmaktadır. Her şeyin başında hizmet anlayışımızdaki hassasiyet gelmektedir. Son derece deneyimli bir kadroyla hizmet verildiğinden dolayı sıfır hata payı ile beyaz eşyaların tamiratı gerçekleştirilmektedir. Ayrıca yeni satın almış olduğunuz beyaz eşyaların montajı ve kurulumunda da aynı kalite devam ettirilmektedir. Zira beyaz eşyaların uzun soluklu kullanımının ortaya çıkartılabilmesi için mutlaka montaj işlenlerinde montajın yapılacağı yerden montaj malzemelerin kalitesine kadar her türlü opsiyona önem vermek gerekmektedir. Bu açıdan Arçelik servis İstanbul çözümlerinin tamamında müşteri memnuniyeti odaklı olarak hareket edilmektedir. Müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için zamanında teknik servis hizmeti veren firma aynı zamanda parça değişimi yapmak durumunda olduğunda %100 orijinal yedek parça kullanmaktadır. Arçelik yedek parça kullanımında orijinal ekipmanlara yer verildiği için hem makinelerin çalışması maksimum seviyede olmakta hem de makinenin ömrü uzatılmaktadır. Firmamız çözüm odaklı yaklaşım sergilediğinden dolayı ekip çalışması ruhuyla bütün sorunları kolaylıkla tespit edebilmekte çoğunlukla yerinde hizmet anlayışıyla makineler evinizden veya işyerinizden taşıma durumunda kalmadan tamiratı gerçekleştirilmektedir. Bu açılardan değerlendirildiğinde Bağcılar Arçelik servisi hizmeti Bağcılar halkı için son derece kaliteli çözümleri barındırmaktadır. Firma pek çok işletmenin ve firmanın da faaliyette bulunmuş olduğu Bağcılar'da buzdolabından klimaya kadar her türlü beyaz eşyanın bakım ve onarımında yeterli olmaktadır. Tüm bu uygulamaların hepsini Bahçelievler Arçelik servisi olarak da sunulabilmektedir. İstanbul'un en elit ve hareketli semtlerinden birisi olan Bahçelievler'de pek çok müşteriye zamanında tamirat hizmeti vererek beyaz eşyaların tekrar kullanır hale getirilmesine katkı sunulmaktadır. Tüm teknik servis uygulamalarında gösterilen hassasiyet ve hizmet kalitesi Avcılar Arçelik servisi çözümlerinde de devam ettirilmektedir. Avcılar gibi kalabalık olan bir semtte sorunsuz bir şekilde hizmetlerin sağlanabilmesi için otomasyon uygulaması ve randevu sistemi devreye girmektedir. Firmanın Beylikdüzü Arçelik servisi uygulamalarına göz atıldığında yine bütün beyaz eşyaları kapsayan geniş bir yelpaze ile karşılaşılmaktadır. Böylece İstanbul'un en elit ve en önemli olan semtlerinin tamamında teknik servis olarak Arçelik beyaz eşyalar ihtiyaç duyduğu bakıma kavuşmaktadır.

Küçükçekmece Arçelik Servisi

Bütün beyaz eşyalar periyodik olarak bakıma alınmak zorundadır. Periyodik bakımlar sadece garanti süresini kapsamadığından dolayı beyaz eşyanın evde veya iş yerinde kullanıldığı bütün zaman diliminde bakımlar kaliteli teknik servisler tarafından yerine getirilmelidir. Arçelik noktasında uzmanlaşmış olan Küçükçekmece Arçelik servisi hizmetleri periyodik bakımlar noktasında da aynı hassasiyeti devam ettirmektedir. Böylece klimaların, buzdolaplarının, çamaşır makinelerinin periyodik bakımlarında parça değişiminden tamirata temizleme işlemlerinden çeşitli opsiyonların eklenmesine kadar geniş bir yelpazede firma tarafından hizmet sunulmaktadır. Orijinal yedek parça bakım ve tamirat hizmetlerinde gösterilen hassasiyet kurumsal kimlik faturalı ve garantili hizmet ile beraber Küçükçekmece halkına sunulmaktadır. Arçelik makinelerin teknik servis hizmeti ekonomik fiyat portföy ile tüm müşterilere dünya standartlarında sunulmaktadır.

Güncellenme Tarihi : 29.12.2017 11:12

İLGİLİ HABERLER