Ekonomi
  • 9.10.2017 12:12

Artık Sizin de Bir Villanız Var !

Yurt içi ve yurt dışından birçok kişi artık yeni bir tatil anlayışı olan villa tatili avantajlarını değerlendiriyor. Farklı konseptlerde hizmet sunan villalar, özgür bir ortamda kendi evinizdeki konforu yaşamanıza imkan veriyor. Genellikle Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan bölgesinde bulunan villalar coğrafyanın sağladığı faydalarla huzurlu bir tatilin adresi olarak gösteriliyor. Yamaçta bir hilal şeklinde sıralanmış yazlık villalar hem çevreden korunaklı konumları hem de uçsuz bucaksız deniz manzaralarıyla yoğun iş hayatından sonra adeta terapi gibi geliyor. Günlük ve haftalık kiralama opsiyonlarıyla misafirlerini ağırlayan lüks evler; etraftan bağımsız ve görünmeyen havuzları ile mutaassıp kesimin ailece güzel bir tatil geçirmesi için ideal. Özellikle İslamlar ve Üzümlü Köyü civarında muhafazakar villada tatil yapmak isteyenleri enfes bir vadi ve masmavi deniz manzarası karşılıyor. Bu bölgede helal konsept tatil anlayışıyla her şey sizin rahatınız için tasarlanıyor.

 Müstakil Villada Balayı Tatili

Günümüzde otel tatiline alternatif olarak villa kiralama trendi de giderek yükseliyor. Balayı konseptiyle 2 kişiye özel ve her türlü ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmış kiralık yazlık seçenekleri de oldukça sık tercih ediliyor. Büyük metrekareli tek katlı veya dublex villalar kendine özel açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası ve sauna gibi lüks imkanlarla donatılıyor. Full eşyalı olarak kiralanabilen villalara gelirken yanınıza sadece valizinizi almanız yeterli. Üstelik sadece yazın değil kışın da doğa içinde olup ısıtmalı havuz olanaklarıyla kiralık villada tatil yapmak mümkün. 12 kişiye kadar konaklama yapabileceğiniz lüks tatil villalarında geniş yatak odaları, aydınlık oturma odaları, ferah mutfakları ve ebeveyn banyoları ile hem aileniz hem de arkadaşlarınızla birlikte kiralama yapabilirsiniz. Elektrik ve su kullanım ücretinin, havuz ve bahçe bakımı hizmetinin, periyodik villa temizliğinin ve İnternet aboneliğinin dahil olduğu kiralık villalar güvenli bir tatilin de adresi.

Doğaya ve Tarihe Yolculuk

Tarihi Likya Yolu üzerinde yer alan Kalkan bölgesi, kiralık villada tatil için en doğru adreslerden biri olması ile birlikte doğal güzellikleri ve etrafında bulunan birçok cazibe merkeziyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Patara, Xanthos ve Letoon gibi antik kentler, batık şehir Kekova, dalış sporunun merkezi Kaş ve Saklıkent Kanyonu tatiliniz esnasında gezip görebileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Yemyeşil zeytin ağaçları, bin bir çeşit kuşlara ev sahipliği yapan vadileri, yamaçlarından doğal sular akan tepeleri, ve zengin alabalık çiftlikleri ile şehir hayatının karmaşasından yorulan yerli ve yabancı turistlere motivasyon kaynağı oluyor. Bir kez gelenin tekrar gelmek isteyeceği villalar binlerce yıldır farklı uygarlıkların yerleşim yeri olan tarihi ve doğal güzellikleri barındıran özel bir coğrafyada sizleri bekliyor.

 Kiralık Villada Tatil Bir Ayrıcalıktır

“Ezber bozan tatil anlayışı” sloganıyla yola çıkan Kiralik Villada Tatil kendinizi evinizdeki gibi huzurlu hissedeceğiniz lüks konsept villalarla sizi buluşturuyor. Hizmetler arasında; villanıza gelene kadar yol desteği, karşılama ve evinize kadar eşlik etme de yer alıyor. Kişi başı hesaplama yapıldığında pansiyon fiyatına kiralık villada tatil imkanı sunan marka, farklı konseptleriyle birçok kesime hitap ediyor. Barbekü, jakuzi, veranda, hidrofor ve otopark gibi misafirlerin kesintisiz keyif almaları düşünülerek eklenmiş özellikler ile villada tatil yapma ayrıcalığını yaşatıyor. Ayrıca villa sahibi olup da kiraya vermek isteyenler de kiralikvilladatatil.com web sitesi üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Yapılan detaylı incelemenin sonrasında uygun görülen villalar için rezervasyon sistemi ile misafir kabulü başlıyor. Sevdiklerinizle birlikte özgür bir ortamda, kalabalıktan uzak bir tatil geçirmek için hemen belirlediğiniz tarih aralığında müsait olan villayı seçip ve kiralama talebi gönderebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soru için saat 09:30-19:00 arası hizmet veren destek hattından bilgi alabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 9.10.2017 12:13

İLGİLİ HABERLER