Ekonomi
  • 27.6.2018 19:45

Beylikdüzü İlçesinde Cazip Fiyatlarla Satılık Konutlar

Beylikdüzü Satılık Daire fırsatları, 2018 yılının en çok yatırım alan bölgeleri arasında değerlendirildi.

 Lüks konut projelerinin yapılması, inşaatı devam ederken çok sayıda değerlenen konutlar ve uygun kredi olanakları ile satışa sunulan konutlar, yılın en çok yatırım yapılan bölgesi verilerini sunuyor.

Beylikdüzü ilçesinde en pahalı semt, en yüksek artışın olduğu semt ve en ucuz semtler hakkında detaylı bilgiler sunmak için, son bir yıllık emlak verilerini sunuyoruz.

Beylikdüzü Satılık Daire Değer Oranları

Beylikdüzü ilçesinde son bir senelik emlak verileri değerlendirmesi, bölgede en çok Marmara semtinin pahalı olduğunu gösteriyor. Hem kiralık konut oranlarında hem de satılık konut oranlarında en pahalı semt olarak değerlendirilen Marmara semtinde, satılık konut fiyatlar, 3031 TL/ m2 birim değerleri üzerinden işlem gördü.

Hem konut satın almak isteyen kişilerin hem de yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çeken Marmara semti, ilçenin en ucuz semti olarak belirlenen OSB’ye göre fark sunuyor. Beylikdüzü OSB semtinde satılık konut fiyatları, son bir yıllık verilere göre 1902 TL/ m2 birim değerinden işlem görüyor.

Beylikdüzü satılık daire fiyatları, Dereağzı semtinde en çok artışın olduğunu sunuyor. Semtte yapılan konut satışları 2018 yıında da bir önceki yıla oranla, artış olduğunu gösteriyor. Semtte satılık daireler ortalama 2509 TL/ m2 birim değerlerinden satılıyor. Beylikdüzü ilçesi genel emlak analizlerinde, bir önceki yıla göre yüzde 3.46 oranında artış görülmüştür.

Beylikdüzü İlçesinde Cazip Fiyatlarla Satılık Konutlar

Beylikdüzü Satılık Konut Fiyatları

Atatürk Havalimanına 20,3 km uzaklıkta yer alan Beylikdüzü ilçesi; kelepir, krediye uygun ve kupon daire fırsatları sunuyor. Kupon arsa seçenekleri, lüks konut projeleri, satılık villa ve rezidans seçenekleri ile her zevke uygun alternatifler sunuyor. Beylikdüzü satılık daireler fiyatları ortalama 10 m2 oranında 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla 450 bin TL’ye kadar seçenekler sunuyor.

Cumhuriyet, Adnan Kahveci, OSB gibi semtlerde farklı fiyat seçenekleri, farklı konut türleri ve manzara alternatifleri ile birbirinden cazip seçenekler sunuluyor. Yatırımlarınıza yön verirken değerlendirmeniz gereken bölgeler arasında bulunan Beylikdüzü, son yıllarda yapılan konut projeleri ile en cazip bölgeler arasında bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2018 19:47

İLGİLİ HABERLER