Ekonomi
  • 26.7.2017 15:20

Olymp Trade: Kurdaki dalgalanmalardan para kazanmanın kolay ve anlaşılabilir bir yolu

Hepimiz biliyoruz ki 2016-2017 yıllarında farklı ülkelerdeki para birimleri önemli ölçüde değer kaybetti. Türk Lirası da bunlardan biriydi. Dolar karşısında ciddi ölçüde değer kaybetti ve ülkenin ekonomik dengelerini derinden sarstı.

Türkiye’de yaşayan herkes, özellikle birikim sahibi kişiler, değişen bu durum sebebiyle olumsuz düşünmeye başladılar. Be herkes şu sorunun cevabını aramaya başladı: “Paramı nasıl değer kaybetmeden korumaya alabilirim?

Bir finansal kriz esnasında sadece paranızı korumakla kalmayıp bir de paranızı katlayabileceğiniz etkili bir yöntem var: yatırım. Fakat alışık olduğumuz gibi kurlara yatırım yapmak oldukça karmaşık bir iş ve öğrenmesi yıllar alabilir. Para piyasaları konusunda tecrübesiz, yatırım hayatına yeni başlayanlar için çok daha kolay ve anlaşılır bir yatırım aracı var: ikili opsiyonlar.

Bu yeni yatırım alanında işlemler çok daha basit ve potansiyel kar ve zarar sabit: yatırımcı başlangıçta yatırdığı paradan fazlasını kaybetmiyor ve tahmini doğruysa ne kadar kazanacağını baştan biliyor.

İkili opsiyon yatırım işlemlerine yeni başlayanların muhtemelen en zorlandığı konu aracı kurum seçimidir. Güvenlik endişeniz olmadan paranızı kime emanet edebilirsiniz?

Bugün sizlere bütün bu koşulları taşıyan bir aracı kurumdan bahsedeceğiz: Olymp Trade.

Olymp Trade: Güvenlik, Kolaylık, İşlemlerde Maksimum Kar

Olymp Trade günümüzün en hızlı büyüyen ve en popüler aracı kurumudur. Bu kadar çok yatırımcı tarafından tercih edilmesinin temelinde şunlar yatar:

Güvenilir

Olymp Trade, yatırımcıların haklarını koruyan Uluslararası Finansal Komisyon tarafından sertifikalıdır. Bu komisyon:

Aracı kurum yasalara aykırı işlem yaparsa yatırımcıların kayıplarını 20.000$’a kadar karşılar;

Gerekli yasal desteği sağlar.

Dolayısıyla Olymp Trade platformunda ikili opsiyon yatırımı yaptığınızda paranız için endişelenmenize gerek kalmaz. Paranızın güvenliği Finansal Komisyon tarafından garanti altına alınır.

Kolay Kullanım

İster deneyimli olsun ister yeni başlayan, Olymp Trade’i kullanarak herkes kolayca ikili opsiyon yatırımı yapmaya başlayabilir. İkili opsiyon yatırımı konusunda hiçbir şey bilmiyor fakat öğrenmek istiyorsanız, pek çok uygun materyal bulacaksınız:

Eğitim videoları;

Stratejiler ve bir sözlük;

Sıkça sorular sorulara cevaplar vs.

Yeni başlayanların öğrendiklerini uygularken hemen paralarını riske atmalarına da gerek yok. Olymp Trade platformunda özellikle yeni başlayanların pratik yapması için ücretsiz bir demo hesap da yer alıyor.

Gerçek hesap açarak işlemlere başlamak için minimum 10$/€ yatırmanız gerekiyor. Minimum işlem tutarı ise 1$/€ ve işlemlerdeki getiri oranı %90’a varabiliyor. Olymp Trade’in bir diğer artısı da para yatırma ve çekme işlemlerinde hiçbir komisyon alınmıyor.

İkili opsiyonlara yatırım yapmak için tek yapmanız gereken:

Bir varlık seçin: Platformda 60’dan fazla farklı yatırım aracı mevcut.

İşlem süresini seçin – 1 dakikadan 23 saate kadar.

Seçtiğiniz sürede fiyat yükselir mi yoksa düşer mi tahminde bulunun.

Para çekme işlemi de oldukça kolay: Webmoney, ePayments, Neteller ve Bitcoin ecüzdanlarına ya da banka kartlarınıza kolayca paranızı çekebilirsiniz. Standart hesap sahipleri için 1 günde sonuçlanan para çekme işlemleri, VIP hesap sahipleri için birkaç saat sürmektedir.

Sorularınız varsa ve çözülmesini istiyorsanız Olymp Trade teknik destek hattına 7/24 ulaşabilirsiniz. Türkçe dil desteği de verilmekte. Teknik destek hattını arayabilir, eposta ile ulaşabilir, web sitelerinden canlı sohbet butonuyla ya da resmi Facebook sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda, resmi Facebook sayfalarında ikili opsiyon yatırımı hakkında güncel analizler, haberler ve tamamı Türkçe faydalı makaleler de bulabileceksiniz.

Karlılık

Olymp Trade piyasadaki en yüksek kar oranlarından birini sunuyor: standart hesaplarda %80’e varan ve VIP hesaplarda %90’a varan kar imkânı.

Platformun bonus sistemi de mevcut, ayrıca VIP hesap sahiplerine özel risksiz işlem seçenekleri var. VIP Hesaplarda tahmininiz yanlışsa başlangıç yatırımınızı hesabınıza iade eden bir sistem mevcut.

Özetle, Olymp Trade güvenilir bir ikili opsiyon yatırım platformu. Bu sebeple hem yeni başlayan yatırımcılar hem de dünya çapındaki deneyimli yatırımcılar tarafından oldukça sık tercih ediliyor

Güncellenme Tarihi : 26.7.2017 15:28

İLGİLİ HABERLER