Ekonomi
  • 26.7.2017 15:17

PAYKASA KART NEDİR?

Kredi kartlarının her geçen riskli hale gelmesinden dolayı ortaya çıkan ön ödemeli kartların başında Paykasa kart gelmektedir. Son derece basit bir kullanıma sahip olan kartlar aynı zamanda her açıdan avantaj sağlamaktadır. Güvenlikli bir yapıya sahip olmasından dolayı tercih edilen Paykasa kartların kişisel bilgilere sahip olması da söz konusu değildir. Bundan dolayı herhangi bir risk barındırmamaktadır. Bayilik hizmeti sunan internet siteleri üzerinden alımı yapılan Paykasa kartlar, Euro cinsinden tutarlara sahiptir. 10 Euro, 25 Euro, 50 Euro, 100 Euro, 250 Euro, 500 Euro gibi farklı bakiyelere sahip kartlar bulunmaktadır. Bu kartlar içinde istenilen alınabildiği gibi, aynı anda birden fazla kartın alınması da mümkündür. Ayrıca kartların bakiyelerinin ücreti dışında ek ücret ödenmesi de istenmemektedir.

Ücret açısından makul fiyatlarda olan Paykasa kart, aynı zamanda güvenlik gerekçesiyle bazı özelliklere sahiptir. Bunların başında alım sırasında yapılan işlemler gelmektedir. Kim tarafından alındığının bir önemi olmayan kartlar için herhangi bir form doldurulmasına gerek yoktur. Böylelikle kişinin üstüne bir kayıt gerçekleşmemektedir. Aynı zamanda tek bir pin kodu ile kullanılmaktadır. Bunun dışında doğum bilgileri, anne kızlık soyadı gibi bilgilere ihtiyaç yoktur. Paykasa ile binlerce farklı siteden alışveriş yapılması mümkündür. Son derece gelişmiş sitelerden yapılacak alışverişlerde tek bir pin kodu kullanımı yeterlidir. Bundan dolayı alım işlemlerinde verilen pin kodunun yabancı kişiler ile paylaşılması tavsiye edilmemektedir.

Pin kodunun belirtilen yere yazılmasıyla alışveriş işlemi saniyeler içinde gerçekleştirilmektedir. Böylelikle hiçbir riskli durum olmadan rahat bir şekilde online alışveriş yapılmaktadır. Bununla birlikte kullanım sırasında ekstra ücrette bulunmamaktadır. Paykasa satın al içindeki bakiyenin kullanımı ile işlemler gerçekleştirilmektedir. Bakiyenin tamamen tükenmesi halinde ise tek kullanımlık özelliğe sahip olan pin kodu devreden çıkmaktadır. Böylelikle bir daha kartın kullanımı söz konusu olmamaktadır. Belli bir süre kullanıma sahip olması Paykasa güvenliği açısından önem taşımaktadır. Kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmemesi için kullanım süresinin az olması sağlanmaktadır. Kartın kullanılmaya devam etmesi için ise internet siteleri üzerinden farklı bir kart alımı mümkün olmaktadır. Güvenli ve pratik olan Paykasa ile çok daha rahat ve huzurlu online alışverişler gerçekleştirilmektedir. Daha fazla bilgi için 7/24 canlı destek hizmeti veren https://www.paykasacardal.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz firma kurumsal olarak satış gereçekleştirmektedir.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2017 17:34

İLGİLİ HABERLER