Ekonomi
  • 7.6.2018 19:56

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Dünyanın en popüler şehirlerinden birinde araca ihtiyacınız varsa en güvenilir araç kiralama firması olarak yanınızdayız. İstanbul çevresinde, havalimanlarında ve çok sayıda lokasyonda, arabanızı almak çok kolay. Kolay rezervasyon panelimizi kullanarak yolculuğunuza uygun bir araba kiralayabilirsiniz.

Araba kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Her yolculuk için araba: Size uygun olan tarih aralığında düşük maliyetli modellerden, lüks otomobillere kadar en iyi araba kiralama deneyimi yaşayacaksınız. Uzun tatiller, kısa iş seyahatleri, İstanbul şehir turu ve daha fazlası için HeeyCar rent a car yanınızda…

Filomuz en yeni modellerle size eşlik edecektir. Her aracımız bakımlıdır.

Doğrudan rezervasyon yaptırmak için: 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri telefon numaramızdan bizi arayabilir, web sitemizden seçiminizi yapabilirsiniz. Ekstra ihtiyaçlarınız- çocuk-bebek koltuğu, navigasyon için seçiminizi yapmayı unutmayınız.

Sabiha Gökçen araç kiralama hizmetimiz dahilinde havalimanından iş ya da dış hatlardan kiralama yapabilir. Anadolu yakasındaki ofisimize uğrayabilirsiniz.

HeeyCar kira sözleşmesi: Anlaşmamızı mümkün olduğunca şeffaflaştırdık ve net fiyatlar sunuyoruz.

Mükemmel kiralık arabanız güvenle yanınızda!..

İstanbul’da kendi aracınızın konforunda bir seçim yapabilirsiniz. Toplu taşıma sorunundan uzaklaşmak için İstanbul’a adım attığınızda Sabiha Gökçen araç kiralama hizmetinden anında yararlanabilirsiniz. Gelin ve İstanbul’un en güzel şehrinde buluşalım..

HeeyCar aracınızı nereden almak istersiniz? İstanbul gibi hızlı tempolu bir şehre geldiğinizde ofisimizden arabanızı seçebilir ya da gelmeden önce sitemizden rezervasyon yaptırabilirsiniz. Arabanızı rezervasyonla ayırdıktan sonra, kiralık konumlarımızdan birinde buluşup arabanızı alırsınız.  Şehirde park etmenizi kolay küçük bir araç mı, iş görüşmesi için gösterişli bir otomobil mi, aileniz için geniş araçlar mı, karar sizin….

Sabiha Gökçen Havaalanı Araç Kiralama

Sitemizdeki rezervasyon formunu kullanın ve yolculuğunuza başlayın. Sabiha Gökçen araç kiralama, dost canlısı ve yardımsever personel size her an yardımcı olmak için hazırdır. Sahip olabileceğiniz beklentileri aşmaya kararlıyız. Şehre gelen misafirlerimize en iyi şekilde hoş geldin demek için HeeyCar uzun yıllardır hizmet veriyor. Unutmayın, araba kiralama her zaman arabayla ilgili değildir, İstanbul’da güvendiğiniz bir firmanın olması, verimli çalışması, size hak ettiğiniz hizmeti vermesi, güler yüz sunması da önemlidir.

BU BİR İLANDIR

Güncellenme Tarihi : 7.6.2018 20:00

İLGİLİ HABERLER