Ekonomi
  • 29.1.2019 14:28

Sadeceon.com ile Stok Görsel Satın Al

Sadeceon.com İle Stok Görsel Satın Al platformu çok geniş alanlarda kullanılabilen bir platformdur. Öncelikle stok görselin ne olduğundan bahsedecek olursak, başkasının çektiği bir fotoğrafı telif ücretini ödeyerek satın almaktır diye özetlememiz mümkündür. Ya da çektiğiniz bir fotoğrafı, aynı bu yolla satarak telif ücretleri kazanabilirsiniz.

Önceleri binlerce lira ödenerek yapılan bu işi, artık bilgisayarlar sayesinde neredeyse ücretsiz hale getirmek mümkün olmuştur. Örneğin bir makalede veya denemede kullanılacak olan bir fotoğraf, arama motorları üzerinden indirilerek kullanılabilir. Fakat aslında sıklıkla yapılan bu iş, telif hakkına girmektedir ve fark edildiği takdirde, kullanın daha yüksek ücretler ödemesi anlamına gelecektir. Geniş platformlarda kullanılan ve halka açık bir yere konulacak olan fotoğrafların, telif hakkına girmemesi için, stok görsel satan yerlerden satın alınması daha doğru olacaktır. Bu kul hakkına girilmesini de önlediği gibi, kişinin sonradan daha yüklü miktarlar ödemesini engelleyecektir.

Sadeceon.com ile stok görsel satın al platformu kullanılarak alınmış olan tüm görseller, hem çok uygun fiyata gelmektedir, hem de çok güvenlidir. İnternette yaygın olarak bulunan fotoğraflar için ödenecek mevla oldukça düşüktür ve kişileri de telif hakkından kurtarmaktadır. Stok görseller genel olarak 4’lü satılmaktadır ve 4’ü için toplum bir fiyat üretilerek, ödenen ücret daha da azaltılmaktadır. Dilediğiniz kadar fotoğraf alabilmeniz de elbette mümkündür fakat 4 ve katları şeklinde alacağınız fotoğraflar cebiniz için daha uygun olacaktır.

Bu platform üzerinden aldığınız görselleri web sayfalarında, afiş tasarımlarında ve hatta kendi yapacağınız logolarda bile kullanabilirsiniz. Hiçbiri için hiçbir şekilde telif hakkına tabii tutulmazsınız, fotoğrafları adeta kendiniz çekmiş gibi değerlendirilirsiniz. Fotoğraflar yüzde yüz lisanslıdır ve bilgisayarınıza en iyi kalitede gönderilmektedir.

Sadeceon.com İle Stok Görsel Satın Al platformu görsel satın almak isteyen kişilerin, onlarca görsel satıcısını karşılaştırmalarına da yaramaktadır. Her görselin hangi siteden olduğunu veya hangi kullanıcı tarafından siteye iletildiğini belirten bu platform sayesinde, fotoğraf çekimini en iyi yapan kişi bulunup tercih edilebilmektedir.

Ayrıca fotoğrafçılar için de bir avantaj olan bu platform sayesinde, çekilen fotoğraflar da satılabilmektedir. Belirlenen fiyat üzerinden yapılan anlaşmalar sonucunda, fotoğrafçıların fotoğraflarının başka hiçbir platformda satılmadığı belirlendiği takdirde Sadeceon.com İle Stok Görsel Satın Al platformunda yayınlanması mümkün olacaktır.

Güvenli bir şekilde stok görsel almak, telif hakkı ile ilgili bir sorun yaşamamak ve en kaliteli fotoğraflara sahip olmak için, kullanabileceğiniz bu platform tamamen müşteri odaklıdır ve müşteri memnuniyetini esas almaktadır.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.1.2019 14:30

İLGİLİ HABERLER