Ekonomi
  • 29.1.2019 14:31

Tırnak Motifi İçin Yeni Uygulama

Bugün kendinize tepeden tırnağa zaman ayırın ve Nailbox güzellik seti ile tırnaklarınıza istediğiniz deseni yapın.
Motifli tırnak yapmak Nailbox ile kolay hale geldi. Kendiniz, başkasına gerek kalmadan tırnaklarınızı süsleyebiliyorsunuz. Tırnak süsleme sanatı olarak bilinen nail art uygulaması şimdi kolaylaştı.

Kaliteli Ürün Kullanmak Şarttır
Kişisel bakım ürünlerinin kullanımında dikkat edilecek en önemli husus kaliteli markaların tercih edilmesidir. Böylece alerji gibi istenmeyen sonuçların önüne geçebilirsiniz. Tırnak bakımında da kullanacağınız ojelerin kaliteli olmasına lütfen özen gösterin. Ojeli tırnaklar üzerine uygulanan nailbox desenleri her çeşit oje ile kullanılabilmesine karşın kaliteli ojeler üzerine yapılmış baskı çok daha iyi sonuç verecektir.

Evet, Nailbox tırnakların üzerine motif baskısı yapılabilmesini sağlayan ürün setidir. Tek başınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Sipariş vereceğiniz ürün seti desenlerin yer aldığı beş çeşit şablon paletinden, bir spatuladan ve bir adet silikon damgadan oluşmaktadır. Beş çeşit desen şablonu sayesinde çiçekler, deniz motifleri, grafik desenler, mesajlaşmalarda vazgeçemediğiniz emojiler ve romantik sevgi ifadeleri tırnaklarınızın ucuna yerleşebilir. Ojenizi az miktar seçtiğiniz desenin üzerine sürün, fazlasını spatula ile kazıyın, ince bir tabakanın desen üzerinde kalması yeterlidir. Sonra silikon damgayı önce desenin üzerine, sonra da tırnağınız üzerine bastırın. Böylece motifi tırnaklarınıza taşımış oldunuz. Desenlerimiz tek kullanımlık değildir. Zevkinize göre seçeceğiniz deseni çok kere kullanabilirsiniz. Desenler uygun biçimde temizlenip saklanabilir.

Nailbox tırnak tasarım seti hakkındaki yorumları okuduğunuz zaman hanımların yoğun ilgi gösterdiğini fark edeceksiniz. Kozmetik ürünler, saç ve tırnak bakım ürünleri ve kıyafetleri tamamlayan aksesuarlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar bütün kadınların her zaman ilgisini çekmiştir. Tırnak motifleme uygulaması da bir aksesuar çeşidi olarak hanımların kişisel hayatında yerini alacaktır.
Kullanıcıların kendilerinin yapması ürün tasarımının esas amacıdır ama kuaförlerin de bu ürünü kullanarak işlerinde pratiklik sağlayacağını düşünüyoruz. Fakat yapılan yorumlarda kuaför uygulamalarının pahalı bulunduğu da anlaşılıyor. Evde dilediğince yapılan tırnak süslemesinin çok daha uygun maliyetli olacağı bellidir.

Nailbox orijinal ürünlerdir. Online satışlar hologram etiketler ile satılmaktadır. Güvenle sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz en fazla üç iş günü içinde adresinize ulaşacaktır.

Nail Art Hakkında
 En net açıklamayla tırnak süsleme sanatı olarak bilinen nail art manikürlü ve ojeli tırnaklara farklı bir hava getiriyor. Pek çok ünlü ismin tırnaklarının bu şekilde süslenmiş olduğunu fark etmişsinizdir. Kıyafeti tamamlamak, daha çok ilgi çekmek, kendi içinizdeki duyguları dışarı yansıtmak, hayatınızda küçük bir değişiklik yapmak için düşünülebilir. Hangi amaçla yapılırsa yapılsın nailbox official ile tırnak süsleme tamamen kişisel ve zevkli bir seçimdir.

Modanın anavatanı sayılan Fransa’da, Fransız manikürü olarak ortaya çıkan süslü tırnaklar şimdi Nailbox ürünleri ile yaygınlaşıyor ve kolay kullanılır hale geliyor. Tırnaklarınızın ucundan başlayarak hayatınıza renk katmanız için yaratıldı.

Güncellenme Tarihi : 29.1.2019 14:33

İLGİLİ HABERLER