Spor
  • 4.3.2009 00:00

'EKONOMİK OLARAK DA BÜYÜMELİYİZ!..'

Hacısalihoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, 15 yıl öncesinde yöneticilik yaptıkları dönemle şimdiki dönem arasında büyük fark olduğunu belirterek, ''Şimdi güne göre politika belirlemek zorundasınız. Bugün gelinen noktada üç ayak var. Biri sportif, biri sosyal, biri de ekonomi. Bu üç ayak çok önemli. Sadece sportif başarıyla ayakta duramazsınız. Bu üç ayağın birlikte geliştirilmesi şart. Bugün yakalanan başarının yanında sosyal ve ekonomik anlamda da büyümek gerek. Biz aklımız ve gücümüzün yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz'' dedi.

Birçok projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını dile getiren Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: ''Trabzonspor kütüphanesi kurulması için gerekli çalışmalara başladık. Bu konuda valilikten uygun bir bina istedik. Bir başka hedefimiz Trabzonspor'un yat limanıyla ilgili. Bu limanın faaliyetini geliştirip ekonomik açıdan ve aynı zamanda Trabzon'un tanıtımıyla sosyal yaşantısı anlamında katkı sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Trabzon'un spor kenti olmasının vermiş olduğu sorumlulukla KTÜ bünyesinde bir spor hekimliği bölümünün açılmasına yönelik taleplerimiz var. Bu konuda destek vermeye hazırız. Bunun gibi bir çok irili ufaklı faaliyet doğrultusunda ilgi alanları genişliyor. Yalnız sportif faaliyetle değil her yönüyle gelişmek zorundayız. Bu faaliyetler buzdağının altındaki kısımdır bize göre. Ama bunlara Trabzonspor'un çok ihtiyacı var.''

Hacısalihoğlu, iletişimi de artırmak istediklerini kaydederek, ''Ne kadar çok kişiyi Trabzonspor ile ilgili görevlendirebilirsek o kadar önemli fayda sağlamış oluruz. Ne kadar çok kişiyle iletişim kurarsak camiamız o denli büyüyecektir. Trabzonspor, herkesindir. Bunu başarırsak kulübümüz o kadar büyük olacaktır. Herkes tesislerimize gelebilir. Kim ne soruyorsa açık ve net şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Basına da anlatıyoruz. Ancak o an için açıklanmayan bir konu varsa sonraya saklıyoruz'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER