Yaşam
  • 29.3.2018 06:55

Ekran fenomeni Caner Toygar canlı yayında intihar etti

Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
 

Toygar sosyal medya hesabından “Canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” dedi.

İşte Caner Toygar'ın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

basliksiz-3

Yayından önce "İntihar bir sondur, bir yenilgidir..." ifadelerini paylaşan Toygar için Esra Erol’un kocası Ali Özbir de paylaşımların altına, “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor. Ambulansta nabzı atıyor Reyap hastanesi Beylikdüzü’ne gidiyor”diye yazması dikkat çekti.

Caner Toygar kimdir?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim hayatını lise tahsiline kadar burada sürdüren Caner, sonrasında "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılmış ve burada Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir. Caner programa katılışını şöyle ifade ediyor;

"Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya'ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye’ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis ya da savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye'ye gelmek için can atıyordum. Sonra “Biz Evleniyoruz” programı Almanya'da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım."

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR

Başka bir sosyal medya fenomeni Murat Övüç Caner'in sayfasından hastanede olduğu söylenen bir odadan canlı yayın yaptı. O görüntülerde Caner'in durumu gayet iyi gözüktü. Canerde kameralara el sallayarak iyi olduğunu söyledi,

 

Güncellenme Tarihi : 29.3.2018 15:58

İLGİLİ HABERLER