Gündem
  • 31.1.2020 21:17

Ekşi sözlük'de İmamoğlu'na isyan mesajları

İmamoğlu'na büyük şok! Yandaşları da sırtını döndü

Türkiye'nin sorunlarıyla değil de genel olarak Milli ve manevi değerlerle ve ahlak dışı gündem başlıklarının oluşturulmasıyla bilinen Ekşi Sözlük'te bugünün konusu Ekrem İmamoğlu'nun deprem sonrası yaptığı kayak tatili oldu. Yaptığı tatil ve açıklamalarla Türkiye'nin her kesiminden tepki alan İmamoğlu'na bu kez yandaş Ekşiciler de tepki gösterdi.

İmamoğlu'na büyük şok! Yandaşları da sırtını döndü

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası, Elazığ ziyaretinden sonra Erzurum Palandöken'e giderek kayak tatili yapmasına tepkiler dinmiyor. Son olarak CHP'li sempatizanların yayınını yaptığı Ekşi Sözlük bile ayağa kalktı.

Ekşi'de gündem İmamoğlu

CHP yandaşları tarafından internet üzerinden denetimsiz şekilde yayın yaparak, genel olarak Milli ve manevi değerlerle alay eden başlıkların oluşturulduğu Ekşi Sözlük'te bugünkü gündem konusu Ekrem İmamoğlu'nun deprem sonrası yaptığı kayak tatili oldu. Deprem sonrası daha henüz insanlardan enkazdan çıkarılmamışken tatile giderek, Türkiye'nin hemen hemen her kesiminden tepki alan İmamoğlu'na bu kez Ekşiciler de sahip çıkmadı.

Yandaşlardan İmamoğlu'na tepki

Her konuda İmamoğlu'nu alenen desteklemesiyle bilinen Ekşi Sözlük yazarları, çok sayıda kişinin yaralandığı, 41 kişinin de hayatını kaybettiği deprem sonrası İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. Çok sayıda Ekşi kullanıcısı, seçimlerde İmamoğlu'na oy verdiğini belirterek, bu son yaptığının yanlış olduğunu söyledi. Kullanıcıların çoğu, İmamoğlu'nun böyle gitmesi durumunda bir dahaki seçimlerde siyaset sahnesinden silineceğini belirtti.

İşte İmamoğlu'na gelen tepkilerden bazıları;

sayın prezidentimiz elazığ ziyareti sonrası malum tunceli ziyareti yaptı çok strese girdi herhalde o yüzden palandöken’e kayak yapmaya gitmiş.

ekonun karda nasıl çıktığını merak edenler olmuş

bodrum'a gitmeyerek şaşırtmıştır.

ben ekrem imamoğlunu pek sevmem, bence biraz fazla uçuyor kaçıyor. millet de cumhurbaşkanlığı ayağına fazla gaz veriyor kendisine. elazığ'a gitmesi de saçma, istanbul büyükşehir belediye başkanı bu adam, bakan değil vekil değil. ne işi var orada? bir alternatif olduğunu da düşünmüyorum.

destekleyen birisi olarak bir yandan yanlış yapıyor diyorum, diğer yandan da çok stresli işi var o da insan diyorum.

yine de sürekli izlenen ve takipte olan biri olarak daima kendisine karşı koz olarak kullanılacağını öngöremiyor mu? resmen bile bile lades yapıyor.


 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 21:30

İLGİLİ HABERLER