Spor
  • 23.7.2019 21:00

El Pais duyurdu!.. Falcao Galatasaray yolcusu

Gelecek sezon 3 kulvarda yarışacak Galatasaray alternatifli bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Fernando'nun ayrılığının ardından orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı Cuellar'ı kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

Öte yandan forvet arayışlarına devam eden Galatasaray'ın ilk hedefi Monaco'da forma giyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao.İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais'in Kolombiya temsilcisi olan Juan Carlos Pamo, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Falcao ve Cueller iddialarına değinen Diario El Pais de Cali muhabiri Pamo'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Galatasaray, Falcao için en iyi seçenek"

Falcao Avrupa'daki futbol yaşamının son dönemine girdi. Falcao için önemli olan yarışmak ve iyi bir ekipte yer almak. Kendini göstereceği bir yerde olmak istiyor.Geçen sezon Monaco'da zevk alarak oynadığını söyleyemeyiz. Falcao yeniden rüştünü ispat etmek istiyor.Falcao'nun bunu yapabilmesi için en iyi seçenek Galatasaray. 3 yıllık sözleşme istiyor. Avrupa'da son transferi olduğunu biliyor.

Falcao neden kadar yıllık ücret istiyor

Falcao, 6 milyon Euro ücret talep ediyor. Ayrıca Galatasaray'dan imaj haklarını talep ediyor. Andre Silva'nın Monaco'ya gitmesinin ardından ben bu transferin olabileceğini düşünüyorum.

Galatasaray'ın Cuellar'a ilgisi var mı?

Cuellar, Kolombiya'nın son dönemdeki en iyi oyuncularından biri. Flamengo'da 2 harika sezon geçirdi. Flamengo'nun en önemli oyuncularından biri. Onun transfer koşulları çok zorlu. Kulüp 20 milyon Euro istiyor. Kiralık opsiyonuna sıcak bakmazlar. İkna edicilik ve iyi bir teklif sunmak önemli.

Cuellar, Avrupa'ya açılmak istiyor. Kendini ispatlamak istiyor. Bence Galatasaray onun için çok iyi bir fırsat. Galatasaray'da başarılı olup bir üst kademeye gitmesi için bir fırsat.

Güncellenme Tarihi : 23.7.2019 21:06

İLGİLİ HABERLER