Spor
  • 31.8.2009 00:00

ELANO ATTIĞI GOL İÇİN NE DEDİ?..

Galatasaray'da büyük başarılar elde etmek istediğini belirten Elano Blumer, takıma her geçen gün daha çok alıştığını söyledi.

Galatasaray’da iki karşılaşmada forma giydin. Birinde sonradan girdin, diğer karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıktın. Bir gol bir asistin var. Bireysel performansını nasıl değerlendiriyorsun?

İki maçta bir gol bir asist güzel bir başarı ve golümü de çok beğendim. Çok güzel bir gol attığımı düşünüyorum. Onun haricinde kendi performansımı da değerlendirmem gerekirse; tabii ki ilkinden daha iyi hissediyorum kendimi. Her geçen gün antrenmanlarda performansımın üstüne koyuyorum. Benim buradaki amacım, her zaman söylediğim gibi büyük başarılar elde etmek, onu da yapabileceğimi düşünüyorum.
Harika bir goldü. Golü anlatabilir misin?
Öncelikle Galatasaray için her geçen gün elimden gelenin en iyisini yapabileceğime garanti verebilirim. Gole gelince hakikaten çok güzel bir gol oldu. Güzel hazırlanmış bir pozisyon diyebilirim. Sırf benim değil, bütün arkadaşlarımın payı vardı bence o golde. Ve yeni geldiğiniz kulüpte atılan ilk gol çok önemlidir. Ben de bunu en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Daha da gol atacağım.

Yaklaşık 120 km hızla vurduğunu biliyor musun?
Tabii 120 km hızla gitmesi güzel bir şey ama önemli olan km değil. Atılan şut gol olduğu için çok mutluyum.
Uyum sürecini çabuk atlattın...
Çok iyi çok uyumlu bir gruba sahibiz. Bütün arkadaşlarım bana yardımcı oluyor. Bunun dışında şehre baktığımız zaman çok güzel bir şehir. İklime bakıyorsun, güzel bir iklim Brezilya’ya benziyor.

İstanbul’a gezebildin mi?
Her geçen gün daha güzel oluyor. Ve bu kısa zamanda bayağı bir yere gitme şansı buldum. Özellikle restoran bazında alışveriş merkezi ve genelde alışveriş merkezinde oyuncakçılar. İki tane kızım var mecburen onları eğlendirmem lazım. O yüzden daha çok oyuncakçılara gidiyorum. Bu kısa zaman da birçok şey yaptım ve çok da beğendim.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri değerlendirir misin?
Öncelikle grupları değerlendireyim; sonuçta artık gruplara kaldık. Gruba baktığımız zaman gerçekten zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum ama oradan çıkabilecek kaliteye sahibiz. Bunu başaracağımızı umuyorum.

Hafta sonu oynanacak Ankaraspor maçı için ne düşünüyorsun?
Ankaraspor karşılaşması zor bir maç çünkü iyi bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmemiz lazım. Onun içinde maçı kazanmak istiyoruz.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER