Spor
  • 3.8.2009 02:34

ELANO, SAHAYA ÇIKACAĞI İLK MAÇIN TARİHİNİ VERDİ

Kondisyoner eşliğinde çalışan Elano, Galatasaray formasıyla ligin ikinci haftasında Ali Sami Yen’de oynanacak Denizlispor maçında boy göstereceğini söyledi. “Arkadaşlarımla aramdaki açığı kısa sürede kapatacağım” dedi.

GALATASARAY’a transferiyle büyük yankı uyandıran Elano Blumer, sarı kırmızılı formayla taraftarlarının önüne çıkabilmek için kolları erken sıvadı. Manchester City’den transfer edilen Brezilyalı yıldız, kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı. Galatasaray’a, milli takımdaki yerini sağlamlaştırmak için geldiğini belirten Elano, idman eksiği açığını kapattıktan sonra ligin ikinci haftasındaki Denizlispor maçında sarı kırmızılı taraftarların önüne çıkacak.

Rijkaard destek verdi

Teknik Direktör Frank Rijkaard ile görüşen ve kendisine özel çalışma programı verilen sambacı, takım arkadaşlarıyla arasındaki açığı en kısa sürede kapatacağını söyledi.

Maccabi Netanya rövanşı ve ligin ilk haftasındaki Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek olan Elano, “Kondisyon eksiğim var ve vereceğiniz program dahilinde bu açığımı kapatacağım. Bir an önce takım ile birlikte çalışmalara başlamak istiyorum. Denizlispor maçından önce istenen seviyeye gelirim” diyerek hocasına son durumunu bildirdi.
Hollandalı çalıştırıcının da tecrübeli oyuncuya, “Verilen program dahilinde bir hafta sonra açığını gidermiş olursun” dediği öğrenildi.

Nonda’ya yol göründü

Transfer Komitesi üyesi Haldun Üstünel ile de görüşen Frank Rijkaard, durum değerlendirmesi yaparken, fikir alışverişinde de bulundu. Kadroda yeni bir yabancıyı daha görmek istediğini her fırsatta dile getiren Rijkaard, transferin hafta sonuna kadar bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Maccabi Netanya rövanşı sonrası Gaziantepspor maçı öncesi kadrosunu şekillendirmek isteyen Hollandalı teknik adam, son yabancı transferini forvetten yana kullanacak. Rijkaard’ın gözden çıkardığı Shabani Nonda ise başka bir takıma ya satılacak ya da kiralık verilecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER