Asayiş
  • 31.7.2012 13:57

Elektroşoklu dehşet! Kulağını yırtıp küpesini aldılar!

HABER VİTRİNİ- İstanbul Esenler'de bir eve giren maskeli iki gaspçı, bir çocuk annesi Fatma B.'yi (34) elektroşok cihazıyla bayılttıktan sonra kulağındaki küpeyi kopartırken yaralanmasına neden olurken, parmağındaki yüzük ve boynundaki kolyeli de aldılar. Elektroşok cihazına maruz kalması nedeniyle boğazında yanıklar oluşan Fatma B., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, zanlıları yakalamaya çalışıyor.
Özel bir firmada çalışan Mustafa B. (38), önceki gece yarısı evde eşi Fatma B. (35) ve oğlu bulunduğu sırada dışarıya çıktı. Otomobiline binip evden ayrılan Mustafa B., oğlunun kendisini araması ile şaşkına döndü. "Eve hırsız girdi" diyen küçük çocuk, annesinin ağır yaralandığını söyledi. Eve dönen Mustafa B., eşini yerde kanlar içerisinde titrerken buldu. Eşini kucaklayıp Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Doktorlar elektrik çarpmış kadını tedavi altına aldı. Talihsiz kadının kulak memelerinin kesildiği, parmaklarının ezildiği ve boynunda kesik oluştuğu tespit edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Fatma B., Esenler Emniyet Müdürlüğü ekiplerine verdiği ifadesinde, "Yatak odasında çocuğumla uyuyordum kocam geldi zannettim. Acıkmış ve çorba içmek için dışarı çıkmış. Beni uyandırmamış. Mustafa diye seslendiğimde bir anda bir acı hissettim. Yüzlerinde kar maskesi ve ellerinde ağır koku olan kişilerin elinde eldivenler vardı. Defalarca elektrik verdiler bana. Çocuğum şoka girdi. Küpelerimi kulaklarımdan çekerek aldılar, parmaklarımdan yüzüklerimi kopartırcasına aldılar, boğazımdan kolyemi çekip kopardılar. Her yanım kan içinde kaldı. Kendimi kaybetmiştim. Sonra kaçıp gittiler. Balkondan bir otomobili uzaklaşırken gördüm" dedi.
Olayın ardından gasp bürosu dedektifleri soruşturma başlattı. Hırsızların evin mutfak penceresindeki kırık demiri aralayarak eve girdiklerini belirledi. Olay günü sokaktan hızlıca ayrılan lüks bir otomobil incelendi. İçerisindeki üç kişi şüpheli olarak sorgulandı fakat hiçbir sonuç elde edilemedi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER