Asayiş
  • 16.7.2009 04:11

"ELİNDE NEŞTERLE BANA TECAVÜZ ETTİ"

Plastik Cerrah Ö.A.’nın, kendisine yönelik tehdit ve hakaretleri nedeniyle şikâyetçi olduğu eski hastası S.E., hâkim karşısına çıktığı ilk duruşmada, “Bana neşter tehdidiyle tecavüz etti” dedi.

Zorla evime girmek istedi

Doktor Ö.A., geçen ekim ayında Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunarak, 2001’de ameliyat ettiği hastası S.E.’nin kendisini rahatsız ettiğini iddia etti. Eğitim danışmanlığı yapan S.E. ile aralarında sadece doktor-hasta ilişkisi bulunduğunu söyleyen Ö.A., şunları anlattı: “Sık sık sudan bahanelerle muayenehaneme geliyor. 2005’te zorla evime girmeye kalktı. Görevli güçlükle dışarıya çıkarabildi.” Ayrıca doktor, şikâyet dilekçesinde, S.E.’nin daha önce de başka bir dava sonunda hakaret ve tehdit suçlarından ceza aldığını hatırlattı.

4 yıla kadar hapsi isteniyor

Suçlamaları reddeden S.E. hakkında 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasına ifade veren kadın, asıl mağdurun kendisi olduğunu öne sürerek, “Zaman zaman kendisine hasta götürürdüm. 25 Ağustos 2003’te muayenehanesinde neşter zoruyla tecavüz etti” iddiasında bulundu. Mahkeme, önceki gün görülen duruşmaya katılmayan doktorun beyanının alınması için duruşmayı erteledi. HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER