Spor
  • 20.6.2019 21:28

Eljif Elmas'a İtalyanın dört büyük kulübü teklif getirdi

Flaş açıklama! "İtalya'nın dört büyük kulübü"

Fenerbahçeli Eljif Elmas'ın temsilcisi Makedon yıldızın transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gardi, transfer süreci hakkında, "İtalya'nın dört büyük kulübünden teklif var" dedi.

Makedonya'da bir TV programına katılan Eljif Elmas, "Seni Inter, Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Borussia Dortmund ve birçok Avrupa devi istiyor. Hangi takıma transfer olacaksın?" şeklinde gelen soruya, "Siz de biliyorsunuz. Hakkımda birçok transfer haberi çıkıyor. Babam, aynı zamanda menajerim ve gerekli görüşmeleri o yapıyor. Neler olacağını göreceğiz." yanıtını verdi.

FENERBAHÇE, 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Eljif Elmas için birçok teklif alan Fenerbahçe, 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Çeşitli kulüplerle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye, şu ana kadar en iyi teklifi Tottenham'ın verdiği öğrenildi. Kuzey Londra kulübünün 19 milyon euro ve Janssen'i önerdiği, diğer tekliflerin bu rakama uzak olduğu kaydedildi.

ELJIF'İN TEMSİLCİSİ: "ELİNİZİ ÇABUK TUTUN"

Eljif Elmas'ın temsilcisi Gardi ise transfer süreci hakkında, "İtalya'nın dört büyük kulübünden teklif var. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu iş için kararı verecek kişi. Kulübün memnun olacağı bir teklif olmadan bu transfer gerçekleşmez. Birçok Avrupa devi Eljif ile ilgili görüşme halinde. Bu sürpriz değil. Çünkü, Eljif çok kaliteli bir genç" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 20.6.2019 21:29

İLGİLİ HABERLER