Sağlık
  • 10.10.2008 01:22

ELMA SİRKESİNİN MUCİZEVİ ETKİSİ!..

Kanal D’de Esra Ceyhan’ın programına konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki, elma sirkesinin beden temizliğinde çok önemli olduğunun altını çizdi.
Özellikle geceleri yatmadan önce, uygulanacak kür sayesinde hem zinde uyanmanın hem de toksinlerden kurtulmanın mümkün olduğunu açıklayan Ahmet Maranki, aynı zamanda bu şeklide ayda 4 kiloya kadar kilo verilebileceğini de belirtti.
Bir bardak sıcak suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi konularak içilmesi halinde sabahları zinde uyanabilirsiniz. İçmekte zorlanan kişilerin 1 tatlı kaşığı bal koyabileceklerini söyleyen Prof. Dr. Maranki, idrar yoluyla yağların atıldığının da görülebileceğinin altını çizdi.
Gece yatmadan önce ve sabah uyanır uyanmaz ılık suyun içine limon sıkıp biraz da bal koyarak içmenin de metabolizmayı canlandıracağını söyleyen Ahmet Maranki, bu yolla toksinlerden kurtulmanın da mümkün olduğunu anlattı.
Prof. Dr. Ahmet Maranki, sebze ve meyvelerin üzerindeki kimyasal maddelerden kurtulmak için de sirkeli suda bekletilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER