Asayiş
  • 2.10.2008 09:47

ELTİSİNİ BIÇAKLADI, HASTANEYE GİDİP AĞLADI!...

BURSA’da eltisi Esma Turgut’u evinde bıçakla ağır yaraladıktan sonra bileziklerini ve altın takılarını alıp kaçan Sultan Turgut’un, olaydan hemen sonra hastaneye gidip ağladığı, vuran kişiye ise beddualar yağdırdığı ortaya çıktı. Eşinin kendisini bıçaklayan kişinin Sultan Turgut olduğunu öğrenince inanamadığını, daha sonra ise gözyaşlarını tutamadığını söyleyen Zafer Turgut, “Esma’nın olayın etkisinden kurtulması için hastanedeki odasında televizyonu açmıyoruz, gazete almıyoruz” dedi.
Sultan Turgut’un olaydan hemen sonra bıçakladığı Esma Turgut’u görmek için Yüksek İhtisas Hastanesi’ne gittiği, ağladığı, vuran kişiye ise beddualar yağdırdığı belirtildi. Kayınvalidesine ve kayınbiraderi Zafer Turgut’a sarılan ve onları sakinleştirmeye çalışan Sultan Turgut’un, “Bunu yapan insan olamaz. Bunları asmak gerekiyor” dediği belirtildi.

‘BIÇAKLAYANI ÖĞRENİNCE İNANAMADI’

Yoğun bakımdan dün gece çıkan eşi Esma Turgut’un sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Zafer Turgut, “Esma, kendisini bıçaklayan kişinin eltisi Sultan olduğunu öğrenince inanamadı. ‘Bu ne biçim şaka’ dedi. Gerçeği kabul edince ‘Şimdi daha fazla yıkıldım’ diyerek ağladı. Hastanedeki odasında haberleri izlememesi için televizyon açmıyoruz, gazete okumuyoruz” diye konuştu.
Fotoğrafının çekilmesine, görüntüsünün alınmasına izin vermediği eşinin eltisi tarafından bıçaklanmasının kendileri için utanç verici bir olay olduğunu söyleyen Zafer Turgut, “Utanıyoruz. Bizi arayanlara olayı anlatamıyoruz. Bu bizim aile meselemiz oldu. Konuyu unutmaya, üzerine sünger çekmeye çalışıyoruz. Annem, babam, ağabeyim Suat Turgut insanların yüzüne bakamıyor” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER