Asayiş
  • 5.5.2013 11:39

Emekli polis öldürüldü!..

Adana’da emekli bir polis, motosikletiyle evine giderken bir otomobilin içinden rastgele ateş edilmesi sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, 5 yıl önce Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 5 Ocak Polis Merkezi’nden emekli olan polis memuru Lokman Özçimenoğlu (58), lokantacı arkadaşına yardım ettikten sonra evine gitmek için olay gece saat 00.00 sıralarında yola çıktı. Özçimenoğlu Nuri Sabuncu Bulvarı’na geldiği sırada yanından geçen bir otomobilden rastgele açılan ateş sonucunda tek kurşunla yaralanıp yere düştü. Çevrede olayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Otomobilin içindeki şahıslar ise çevreye ateş ederek olay yerinden ayrıldı. Rastgele ateş açılması sonucu park halindeki araçlara da kurşun isabet etti.
Özçimenoğlu ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özçimenoğlu’nun cenazesi daha sonra otopsi yapılmak için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Özçimenoğlu otopsinin ardından yakınları tarafından morgtan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesine götürüldü. Emekli polis memurunun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Polis çevreye rastgele ateş eden şahısların bulması için çalışma başlattı.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER