Ekonomi
  • 30.6.2010 15:47

EMEKLİLERE ''DAHA İYİ HİZMET'' SÖZÜ

ANKARA - Zararsız, Emekliler Günü ve Emekliler Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk'ün 1927 yılında emekliye ayrıldığı 30 Haziranın ''Emekliler Günü'' olarak kutlandığını hatırlattı.
Emeklilerin daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir emeklilik dönemi geçirmelerini temenni eden Zararsız, ''Emeklilere en iyi hayat şartlarını sunmak, sosyal devlet anlayışının bir gereğidir. Sosyal Güvenlik Kurumu, emeklilerimizin haklarının ve yaşam standartlarının geliştirilmesi konusunda daima duyarlı olmuştur'' ifadesini kullandı.
Sosyal Güvenlik reformu ile birlikte getirilen büyük değişimin, emeklilerin günlük yaşamına olumlu yönde yansımaya başladığını belirten Zararsız, ''Bundan sonra yapacağımız düzenlemelerle de emeklilerimizin daha iyi şartlarda daha iyi hizmet alması sağlanacaktır'' dedi.
Zararsız, hızlı, etkin, sürdürülebilir ve sağlıklı işleyen sosyal güvenlik sisteminin tüm vatandaşların olduğu gibi emeklilerin de daha mutlu, huzurlu, refah içerisinde bir emeklilik dönemi geçirmelerini sağlayacağını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:21

İLGİLİ HABERLER