Spor
  • 27.1.2014 11:14

Emenike'den itiraf

Emenike, Rus basınına Spartak’taki günlerini anlattı. Lenin için ‘Büyük Rus politikacı’ diyen Emenike, “F.Bahçe’ye transferim o kadar hızlı oldu ki kimseyle vedalaşamadım” dedi.

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike, Rus Sportbox sitesine verdiği röportajda Moskova’daki günlerini anlattı. Golcü oyuncu, Türk basınında yer alan sözlerinin aksine Moskova’da mutsuz olmadığını söyledi.

Rusya’da trafiğin kendisini şaşırttığını belirten Emenike, “Kızıl Meydan’da biraz zaman geçirdim. Şehrin tamamını göremedim ama en sevdiğim yer hâlâ yaşadığım evdi” dedi. Emenike, Kızıl Meydan’da yer alan Lenin heykelinin sorulması üzerine ise, “Biliyorum ama unuttum… Evet, Lenin. Çok büyük bir Rus politikacı” ifadesini kullandı.

Rus yemeklerini denediğini ama pek beğenmediğini de belirten Nijeryalı golcü, “Sokaklarda ırkçılıkla karşılaşmadım ama statlarda sürekli oldu. Fenerbahçe’ye transferim beklenmedik şekilde ve hızlı gelişti. Bu yüzden Spartak Moskova’daki arkadaşlarıma veda bile edemedim” diye konuştu.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:09

İLGİLİ HABERLER