Spor
  • 17.6.2014 01:18

Emenike'li Nijerya tat vermedi

Emenike'li Nijerya'nın mutlak favori olduğu karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı. Risk alınmayan ve dengeli bir futbol sergilenen karşılaşmada bir kaç atak olmasına rağmen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 0-0'lık beraberlikle gitti. 

Arena da Baixada’ki karşılaşma durağan geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. 7. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde top İran ağlarına gitse de öncesinde verilen faul kararı dolayısıyla ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Mücadelenin ilk yarısında iki tarafta birkaç gol pozisyonu yakaladı ama bunları değerlendiremedi ve devre golsüz eşitlikle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında da gol olmadı. Karşılıklı atakların olduğu maçta sevinen taraf çıkmadı. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike ise karşılaşmada 90 dakika boyunca forma giydi.

Stat: Baixada
Hakemler: Carlos Vera, Christian Lescano, Byron Romero (Ekvador)
İran: Alireza Haghighi, Amirhossein Sadeghi, Pejman Montazeri, Jalal Hosseini, Mehrdad Pooladi, Khosro Heydari (Dk. 89 Masoud Shojaei), Andranik Timotian, Javad Nekounam, Ashkan Dejagah (Dk. 73 Alireza Jahan Bakhsh), Ehsan Haji Safi, Reza Ghoochannejad
Nijerya: Vincent Enyeama, Juwon Oshaniwa, Godfrey Oboabona (Dk. 29 Joseph Yobo), Efe Ambrose, Kenneth Omeruo, Ramon Azeez (Dk. 69 Peter Odemwingie), Ogenyi Onazi, John Obi Mikel, Victor Moses (Dk. 52 Shola Ameobi), Ahmed Musa, Emmanuel Emenike
Sarı kart: Dk. 75 Andranik Timotian (İran)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:07

İLGİLİ HABERLER