Gündem
  • 30.9.2011 00:20

EMİNE ERDOĞAN'DAN KÜRT ANNELERE İSYAN ÇAĞRISI!.

Başbakan Erdoğan'ın Güneydoğu'daki kürtleri PKK'ya karşı isyana çağırmasından sonra eşi Emine Erdoğan'da Kürt anneleri aynı protestoya davet etti.
Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Makedonya'daki Üsküp Türk Çarşısı'nı gezdi. Kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte esnafla sohbet eden Erdoğan, ardından Osmanlı eseri Kurşunhanı Çarşısı'nı gezdi. Gazetecilerin sorusu üzerine Emine Hanım Kürt annelerin çağrıda bulundu.
Gazetecilerin Batman'da teroristlerin saldırında hayatını kaybeden anne ve bebeğine dair hislerinin sorulması üzerine Emine Erdoğan, "Tabii ki yüreğimizde hissettik. Bundan gerçekten çok huzursuz ve mutsuz olduk. Bütün kadınlar anneler adına aslında ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten bu bir vahşet yani. Ama buna bütün annelerin bütün kadınların kınaması protesto etmesi gerekiyor. Bilhassa Kürt annelerinin. Başbakan'ın dediği gibi, beyaz yazmanızı ne zaman yere sereceksiniz? Onu bekliyoruz. İnşallah kadınlar bu bilince sahip olursa, terör barınamaz. Bugünleri bekliyoruz inşallah" dedi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER