Asayiş
  • 28.5.2013 00:45

Emniyetin önündeki direkte intihar girişimi

Yaklaşık iki ay önce Şeyhcui Mahallesi’nde bir evde yapılan aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca ile çalıntı oldukları tespit edilen 88 kol saati, 110 cep telefonu, 14 oto teybi, 10 bisiklet, 6 motorlu el hızarı, elektronik eşyalar ve hırdavat malzemeleri ve çok miktarda çöple karşılaşan polisin çalıntı olduğu iddiasıyla malzemelere el koyması sonrası gözaltına alınıp psikolojik sorunları nedeniyle serbest bırakılan evli ve 2 çocuk babası Zafer Başaran (40), kendisine ait olduğunu öne sürdüğü malzemelerinin geri verilmesi için Emniyet Müdürlüğü önündeki elektrik direğine tırmanarak intihar girişiminde bulundu.
Çarpılma tehlikesine karşın direkten geçen elektrik kesildi. Polis, itfaiye ve AFAD görevlilerinin ikna edemediği şahıs, olay yerine gelen annesinin ikazlarını da dinlemedi. Yaklaşık 2 saat boyunca direğin üzerinde kalan ve parçalara tekme atan Zafer Başaran, olay yerine gelen eniştesinin çabaları sonucu aşağı indi. Olay meraklı vatandaşlar tarafından takip edildi.
Başaran’ın evinde bulunan çalıntı malzemelerin bir kısmının tespit edilen sahiplerine, kalan kısmınında hurdacıya satılıp parasının mahalle muhtarı aracılığıyla eşine verildiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER