Gündem
  • 18.1.2014 00:39

Emniyette cemaate büyük operasyon

Ankara'da ilçe emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu 77 emniyet müdürünün görev yeri değiştirildi…
Ankara Emniyetinde 80 polisin yeri değiştirildi. 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra emniyette yer değiştirmeler devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tam 80 polisin görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bazı görev değişikliklerine gidildi. Bu kapsamda aralarında ilçe emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80 polisin görev yeri değiştirildi.

Emniyet müdür yardımcılarının görev yerleri de yeniden düzenlendi.

Ankara Emniyeti'nde yüksek şiddetli artçı deprem çerçevesinde, çoğu rütbeli 77 polisin yeri değiştirildi. Daha önce yerleri değiştirilen kritik şubelerdeki emniyet müdürleri de, ikinci atandıkları müdürlüklerden de alınarak personel emrine çekildi.

Ankara Emniyeti, bugün görevden almalarla dalgalandı. 80 polisin yeri değiştirildi. Bu yer değiştirmeler içinde en dikkat çekenlerden biri 17 Aralık operasyonunda, eski bakan Zafer Çağlayan'ın oğlunu gözaltına alanlar içinde yer alan Emniyet Müdürü Şamil Kaya oldu. Şamil Kaya, bu operasyonun ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü görevinden alınarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne getirilmişti. Kaya, ikinci kez görevden alındı. Kaya, emniyette kızak yer olarak nitelendirilen personel emrine verildi. 17 Aralık operasyonunun ardından mali, narkotik gibi önemli şubelerin müdürleri de, görevlerinden alınarak daha pasif görevlere verilmişlerdi. Bu emniyet müdürleri, ikinci görev yerlerinden de alındı. Bu müdürler de, personel emrine verildi.

 

ANKARA (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:24

İLGİLİ HABERLER