Spor
  • 10.8.2018 10:52

Emre Akbaba an meselesi

Emre için kıran kırana pazarlık var..Emre Akbaba - Galatasaray flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Güney ekibi, 5 milyon Euro isteğinde 1 milyon Euro’luk indirim yaparken, beklemeye geçti. Cim Bom’un ise son olarak 3 milyon Euro önerdiği ve maksimum 3.5 milyon Euro’ya çıkacağı öğrenildi.Emre’nin ısrarlı bir şekilde Galatasaray’ı istemesi, yönetimin elini güçlendiriyor. Fatih Terim de bu transferin bitmesini dört gözle bekliyor.

Galatasaray'ın Emre Akbaba ısrarının nedeni belli oldu. Galatasaray teknik heyeti, Alanyasporlu yıldız oyuncuyu özellikle etkili şutları nedeniyle kadroya katmak istiyor.

TFF Süper Kupa'daki Akhisar maçında rakip kaleye doğru dürüst şut atamadıklarını tespit eden sarı-kırmızılıların bu nedenle Emre'nin transferini zorunlu gördükleri belirlendi. 

Takımda bu özelliğe sahip herhangi bir ismin bulunmamasının kendilerine büyük bir handikap yarattığını belirleyen teknik kadronun bu yüzden Emre için ısrarlı olduğu aktarıldı.

Emre Akbaba'nın transferiyle beraber bu sorunun ortadan kalkacağını düşünen teknik ekip, gelir gelmez yetenekli oyuncuyu 11'e monte etmeyi düşünüyor. Diğer taraftan Galatasaray yıldız futbolcu için Alanyaspor ile pazarlıklarını sürdürüyor. Emre'nin de kulübüyle yeniden görüşüp Galatasaray'a transferinde önünün açılmasını isteyeceği ifade edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 10.8.2018 10:55

İLGİLİ HABERLER