Spor
  • 19.3.2021 12:09

Emre Belözoğlu çok istiyordu... Meraga

Emre Belözoğlu çok istiyordu... Marega'nın menajerinden transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Moussa Marega ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Sarı lacivertlilerin hem sezon başında hem de devre arasında ilgilendiği Malili golcü Marega için Porto Başkanı Nuno Pinto'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Marega'nın Porto ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu noktada Fenerbahçe de sezon sonu için teklifini hazırlıyordu. İşte sözleşme hakkındaki kritik sözler! Fenerbahçe'den son dakika haberleri...

Son dakika... Fenerbahçe taraftarının ısrarla istediği Moussa Marega için Porto Başkanı Pinto'dan açıklama geldi! Kulübüyle sözleşme uzatmayan Marega'nın sezon sonunda Portekiz'den ayrılması bekleniyor. Daha önce Marega hakkında yapılan araştırmalarda oyuncunun hayalinin Premier Lig olduğu bilgisine ulaşılmıştı. Sözleşme hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİ MAREGA İÇİN 'SÖZLEŞME' AÇIKLAMASI!

Sezon başında Kemal Ademi, Cisse, Samatta, Thiam ve Valencia gibi beş hücum oyuncusu kadrosuna katan Fenerbahçe bu oyunculardan sadece Thiam ve Valencia'dan katkı alabildi. Zaman zaman sonradan oyuna girdiği maçlarda gol atan Cisse de ligin ikinci yarısında formunu kaybetti.

Samatta ise özellikle Galatasaray derbisinde kaçırdığı goller, Antalyaspor maçındaki kötü oyunuyla taraftarın tepkisini çekti. Fenerbahçe taraftarı yırtıcı bir golcü istiyor. Moussa Marega ismi hem sezon başında hem de devre arası transfer döneminde gündeme gelmişti.

Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadığı iki maçta da gol atma başarısı gösteren Moussa Marega, Porto'nun en golcü isimleri arasında yer alıyor. Marega, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a gol atmayı başardı. Yıldız golcünün sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Sporx'in aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Marega için Porto Başkanı Nuno Pinto'dan açıklama geldi.

Nuno Pinto; 'Marega'nın sözleşmesini uzatmak için temasa geçtik. Menajerinin Portekiz'e gelmesini bekliyoruz, biliyorsunuz pandemi nedeniyle seyahat sorunları yaşanıyor.' ifadelerini kullandı.

MAREGA'NIN MENAJERİNDEN FLAŞ SÖZLER! 'HER ŞEY OLABİLİR..'

Marega'nın menajeri Aziz Ben Aissa şu sözleri kullandı: 'Fransa'da gerçekten ciddi kısıtlamalar var. Yurt dışına çıkışlar özen izinlerle olabiliyor ve Marega'nın durumu şimdilik bir aciliyet taşımıyor. Bizim önceliğimiz POrto ama her türlü senaryo için de hazırlığımız var.'

Güncellenme Tarihi : 19.3.2021 12:12

İLGİLİ HABERLER