Spor
  • 19.8.2022 14:34

Emre Belözoğlu ve Okan Buruk transferde karşı karşıya

Yeni sezon güçlü bir kadroyla giren Galatasaray Mertens, Torreira ve Oliveira gibi yıldızları kadrosuna katmıştı. Galatasaray'da yeni bir transfer hamlesi daha yapılacak. Golcü arayışlarını devam ettiren Cimbom'da Icardi gündeme gelirken sürpriz bir isim daha ortaya çıkt. Premier Lig yıldızı için Başakşehir'in de devreye girdiği ifade edildi.

Süper Lig'de iki haftada 3 puan toplayan Galatasaray'da Giresunspor mağlubiyeti sonrası Okan Buruk ile Başkan Dursun Özbek bir araya gelerek durum toplantısı yapmış ve tecrübeli hoca bir transfer daha yapılmasını talep etmişti.Transfer sezonunda Haris Seferovic, Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Dries Mertens, Fredrik Midtsjö ve Kazımcan Karataş hamlelerini yapan Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

ICARDI VE EŞİ WANDA NARA İSTANBUL'DA

Golcü ve bir stoper daha takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızlı ekip, gündemine dünya yıldızlarını almaya devam ediyor. Son olarak PSG'de forma giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardı ve eşi Wanda Nara'nın görüşmeler için İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

G.SARAY VE BAŞAKŞEHİR TRANSFERDE KARŞI KARŞIYA

Galatasaray, Icardı transferine alternatif olarak bir isim daha belirledi. Bu transferde Süper Lig'den bir rakibi daha çıktı. Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın da gündemine gelen Premier Lig yıldızını takımda görmek istiyor.

ASTON VİLLA'DA FORMA GİYEN BERTRAND TRAORE PAYLAŞILAMIYOR

Hücum hattına takviye için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Aston Villa'da forma giyen Bertrand Traore'ye talip oldu. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, 26 yaşındaki forvetle pazarlıklarını sürdürürken, oyuncu için Başakşehir'in de devreye girdiği öğrenildi.

G.SARAY'IN TEKLİFİ BELLİ OLDU

G.Saray'ın, İngiliz ekibinin gözden çıkardığı Traore'ye yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiği, turuncu-lacivertli kulübün de aynı rakamı ödemeye hazır olduğu bildirildi.Başakşehir ise bu transfer için Traore'ye Aston Villa'da aldığı rakamı teklif etti. Premier Lig ekibinde 4,5 milyon Euro alan yıldız oyuncu için yapılan bu teklifin arkasında ise gizemli bir yatırımcının olduğu belirtildi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon Premier Lig'de sadece 9 maça çıkan Burkina Fasolu yıldız futbolcunun rotasını nereye çevireceği merak ediliyor.Traore, forvet-sağ kanat bölgelerinde görev yapabiliyor. 26 yaşındaki sol ayaklı oyuncunu piyasa değeri ise 16 milyon Euro olarak görülüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.8.2022 14:38

İLGİLİ HABERLER