Spor
  • 22.2.2005 01:51

EMRE : BİRKAÇ AY İÇERİSİNDE İNTER'DEN AYRILACAĞIM

İtalya'nın İnter takımında top koşturan milli futbolcu Emre Belözoğlu takımdan ayrılmayı düşündüğünü ve Türkiye'den ciddi teklifler aldığını açıkladı.

24 yaşındaki genç futbolcu, “İtalya'da geçirdiğim 4 yılda bir çok şey öğrendim, İnter’de çok güzel günler geçirdim. Şu anda da içinde bulunduğum ortamdan memnunum fakat artık değişik bir şeyler yaşamak istiyorum.” dedi.

Emre’nin, İnter kulübü ve hocası Roberto Mancini ile hiç bir problemi olmamasına rağmen gitmek istemesinin altında yatan nedenin İnter ile büyük başarılara imza atamamasının olduğu belirtiliyor. Eski takımı Galatasaray ile şampiyonluk kupaları kaldıran, UEFA Kupası'nı alma başarısını gösteren Emre, İnter ile geçirdiği 4 yıl içinde hiçbir büyük başarı yakalayamadı. Bu durumun da başarılı ve hırslı futbolcunun mutsuz olmasına neden olduğu ifade ediliyor. Emre futbol kariyeri ile ilgili hayatının dönüm noktası olacak kararlar vermeden önce içini Zaman'a döktü.

İnter ile sözleşmesi 2007 yılında bitecek olan Emre Belözoğlu, gelecek birkaç ay içinde önemli kararlar alacağını belirttti. Milli oyuncu İnter'den ayrılacağına dikkat çekerek, “İnter'de şu an benim için huzurlu ve mutlu bir ortam var, her şey güzel. Haftada en az bir iki maç oynuyorum. Hastalık ve sakatlık dışındaki durumlarda bir şekilde forma şansı buluyorum ama 2,5 veya 3 ay sonra İnterli yöneticilere buradan ayrılmak istediğimi belirteceğim. Kulübün beni bırakacağını düşünmüyorum. Ama yöneticilerin bana yardımcı olacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.

Avrupa'dan büyük kulüpler de dahil olmak üzere birçok takımdan ciddi teklifler aldığını kaydeden Emre Belözoğlu, Türkiye'den de teklifler aldığını söyledi. Takım ismi vermeyen Emre, “İngiltere, İspanya, İtalya ve Türkiye'den teklifler var. Kulüplerin tabii ki isimlerini veremem ama menajerim Ahmet Bulut'a ulaşan çok ciddi teklifler olduğunu söylemekle yetinmek istiyorum.”

Hakan Şükür'ün Milli Takım’a tekrar çağrılacağını uman yıldız futbolcu, Ersun Yanal'a da saygılı olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:09

İLGİLİ HABERLER