Spor
  • 11.5.2013 00:31

Emre: "İnşallah pazar günü utandırmayacağız"

     Sarı-lacivertli ekibin, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın taraftara açık olacağının açıklanmasıyla taraftarlar Samandıra'daki tesisleri doldurdu.
     Çalışma başlamadan önce saha kenarına alınan taraftarlar, futbolcular sahaya çıkmadan önce tezahürata başladı, antrenman boyunca da tezahüratlar coşkulu şekilde devam etti.
     Futbolcular da antrenman sırasında taraftarların yanına giderek, sevgi gösterilerine karşılık verdi.
     Tezahüratlar üzerine taraftarların yanına gelen kaptan Emre Belözoğlu, taraftarlara verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek, "İnşallah pazar günü sizleri utandırmayacağız" dedi.
     Emre'nin ardından da Cristian, Semih Şentürk, Salih Uçan, Gökhan Gönül, Sow ve Webo taraftarların arasına girdi.
     Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlar, kendilerine ayrılan alanı da aşıp sahanın içine girdi. Güvenlik görevlileri, futbolcuları kalabalığın içinden güçlükle çıkardı.
     Antrenmanı izleyen taraftarların temsilcileri de teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanına giderek, çiçek ve baklava verdi.
    
     -Kuyt tedavi oldu-
    

     Benfica maçından sonra kaburgalarında yaşadığı sorun nedeniyle ağrıları bulunan Kuyt, antrenmana çıkmadı. Hollandalı futbolcunun tesislerde tedavisinin devam ettiği bildirildi.
     Kuyt'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal'in de katılmadığı antrenmanda, Eskişehirspor ile yapılan kupa maçından dolayı yorgun olan Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Sow, Webo, Ziegler ve Egemen Korkmaz'a aktif dinlenme programı uygulandı. Bu futbolcular Kocaman'ın yardımcısı İsmail Kartal yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.
     Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
    
     Muhabir: Serdal Kalaycı / Alim Tunçay
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER