Spor
  • 1.7.2020 00:03

Emre Kılınç Galatasaray'a 4 yıllık imza attı

Galatasaray rövanşı aldı! 4 yıllık imza...

Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Mert Hakan Yandaş savaşını kazanan sarı-lacivertli takım oldu. Ezeli rakipler Mert Hakan'dan sonra bir isim için daha karşı karşıya geldi ve bu kez sarı-kırmızılı ekip mutlu sona ulaştı. İşte detaylar...Yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray bombayı patlattı.

Başakşehir beraberliği sonrası şampiyonluk yarışının uzağında kalan sarı-kırmızılılarda gözler tamamen transfere çevrildi.Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran sarı-kırmızılılar, transferde rövanşı aldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre eksik bölgeleri belirleyen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin peşindeki yıldızın transferini bitirdi.Ajansspor'un haberine göre, Galatasaray bir süredir temaslarını sürdürdüğü Sivasspor'dan Emre Kılınç'ın transferinde mutlu sona ulaştı.

4 YILLIK ANLAŞMA!
Gelecek sezon için sözleşmesi biten yerli oyunculara yönelen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç ile el sıkıştı. Emre Kılınç, Galatasaray'la 4 yıllık anlaşma sağladı.

FLORYA'NIN KAPISINDAN DÖNDÜ!

Emre 2013 yılında Boluspor forması giyerken Galatasaray'ın dikkatini çekmişti. Sarı-kırmızılı kulüp ile kırmızı-beyazlı ekip Emre'nin transferi için el sıkışmış ancak Boluspor'un 50 bin lira daha istemesi üzerine Cimbom, milli oyuncudan vazgeçmişti.

Bu sezon Sivasspor formasıyla 26 maçta görev alan 1994 doğumlu kanat oyuncusu 8 gol ile 6 asist yaptı.

Emre Kılınç'ın menajeri William D'Avila, "Emre Kılınç kesin olarak İstanbul'da bir kulüpte oynayacak. Biz bir karar verdik ancak bunu maçlar bitince açıklayacağız." ifadelerini kullandı.


 


 

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.7.2020 00:07

İLGİLİ HABERLER