Spor
  • 9.4.2021 14:24

Emre Mor'un futbol hayatı bitebilir

İspanyol basını, A Milli Takım ve Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Mor'un futbol hayatının bitebileceğini yazdı. Celta Vigo tarihinin en pahalı transferi olan Emre Mor'la ilgili çarpıcı haber büyük yankı uyandırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

La Liga takımlarından Celta Vigo tarihinin en pahalı transferi olan Emre Mor'un futbol hayatı tehlikeye girdi.23 yaşındaki oyuncu daha önce kiralık olarak Galatasaray ve Olympiakos formalarını da giymişti.

AMELİYAT OLURSA SEZONU KAPATACAK

13 milyon Euro'ya Celta'ya gelen Emre Mor, yaşadığı düzenli sakatlıkları ortadan kaldırmak için bıçak altına yatacak ve bu genç oyuncunun sezonu kapatması anlamına geliyor.

İspanyol basını, Emre Mor'un kısa bir süre içerisinde bir daha Celta Vigo forması giymesinin mümkün olmadığını ifade etti.

"YAŞAM ZEVKİ İÇİN DUBAI'YE GİTMEYİ TERCİH ETTİ"

Haberde, "Emre Mor, Celta tarihinin maliyet olarak en büyük transferi ancak şu ana kadarki performans tam bir hayal kırıklığı.Celta'nın planları göz önüne alındığında Emre Mor bir daha Celta formasını giyemeyecek.Henüz 23 yaşında olan Emre Mor, sürekli yaşadığı kasık sakatlığının üstünden gelebilmek için ameliyat olacak ve Dubai da tedavisine devam edecek.Doğrusunu söylemek gerekirse Emre Mor, doğru bir rehabilitasyon sürecinden daha çok yaşam zevkinden mahrum kalmamak için Dubai'yi tercih etti.

"EMRE MOR'UN FUTBOL HAYATI TEHLİKEDE"

Emre Mor'un ameliyat sürecine girmesi en az 1.5 ay daha oynamaması demek oluyor.Dahası da kendi özelliklerinden bir daha yararlanılmasını büyük bir tehlikeye attığını gösteriyor.

52 MAÇTA 2 GOL, 4 ASİST

Celta Vigo tarihinin en pahalı transferi olan Emre Mor, Celta ile en son Ocak ayında maça çıktı ve o tarihten bu yana da forma giyemiyor.

İspanyol ekibinde 52 maça çıkan Emre Mor, 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 9.4.2021 14:28

İLGİLİ HABERLER