Asayiş
  • 18.5.2013 17:29

En acı bekleyiş!..

Hatay’da kaçak akaryakıt deposunun patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazelerinin gelmelerini bekliyorlar.

Hatay’ın Tanışma köyünde patlayan kaçak akaryakıt deposu, geride dul ve yetimler bıraktı. Patlamada ölen 10 kişinin ailesi, cenazelerin köylerine gelmesini bekliyorlar. Patlamada ölen 30 yaşındaki Hikmet Danış’ın yakınları, Hikmet Danış’ın asıl mesleğinin inşaat sıvacılığı olduğunu, işsizlik yüzünden kaçak işine girmek zorunda kaldığını belirterek, “Keşke hep işsiz kalaydı da şu anda yanımızda olup eşini dul, çocuklarını da yetim bırakmasaydı” dedi.
Patlamada ölenlerin yaşlarının 25 ila 35 arasında değiştiğini belirten Danış’ın yakınları, “Gencecik insanlarımız yok pahasına Allah’ın rahmetine kavuştu. Demek ki kaderleri böyleymiş” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.
Danış’ın 4 çocuğuna ise yakınları babalarının öldüğünü söyleyemedi. Olaylardan habersiz evin bahçesinde oynayan Betül (6), Asiye (4), Kübra (2) ve en küçük kardeşleri 2 aylık Emir’in anneleri Hayriye Danış, yakınlarının tüm tesellilerine karşın gözyaşı dökmeye devam ediyor.
Patlamada kardeşi İbrahim Bayraktar ile birlikte ölen Abdulgaffur Bayraktar (32), geride hamile bir eş ve 2 çocuk bırakırken, Ali Bayraktar (28) 3 çocuk, Ahmet Karabiber (35) geride 4 çocuk, Ahmet Güllü (31) 4 çocuk, Hikmet Danış (30) 4 çocuk, Bitiren Köyü Nüfusuna kayıtlı olan Şükrü Çinler (34) 3 çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kaçak akaryakıt deposunun sahibi Mahmut Güllü ise 3 çocuk ve gözü yaşlı eşlerini geride bıraktılar.
Ölenlerden 26 yaşındaki Mustafa Arslan ve 27 yaşındaki Ahmet Bayraktar’ın da evli oldukları öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER