Spor
  • 28.7.2009 00:00

'EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ ZİYA DOĞAN!..'

Çimen yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor yönetimi olarak transfer çalışmalarında kısa sürede büyük ilerleme kaydettiklerini belirterek, oyuncuların Kocaeli Kartepe'de yaptığı kamp çalışmalarının ardından yarın Diyarbakır'da toplanacağını bildirdi.

Ziya Doğan'ın çok başarılı bir teknik direktör olduğunu ve bunu birlikte çalışırken daha iyi gördüğünü vurgulayan Çimen, şöyle konuştu:
''Yönetime kısa süre önce geldik ve ardından Ziya Doğan ile anlaştık. Ziya hocamız transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncularla kamp çalışmasına başladı. Kısa sürede büyük mesafe kat etti. Ziya Doğan, Diyarbakırspor ve Diyarbakır için büyük şanstır. Diyarbakırspor taraftarının çok seveceği bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle en büyük transferimiz teknik direktörümüz Ziya Doğan'dır. Diyarbakırspor'a büyük katkı sunacaktır. ''

GAZİANTEPSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI
Çimen, takımın yarın Diyarbakır'da, Ziya Doğan nezaretinde Seyrantepe Tesisleri'nde 2. etap çalışmalara başlayacağını belirterek, 1 Ağustos Cumartesi günü, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor ile hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.

KOMBİNE BİLETTE BÜYÜK İNDİRİM
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle yaptıkları toplantılarda, stadyumda da bir takım yenilikler yapılmasını kararlaştırdıklarını ifade eden çimen, şöyle konuştu:
''Kulüp olarak ilk etapta kombine bilet uygulaması başlattık. 4 Ağustos 2009 gününe kadar kombine bilet alanlar, bin 700 TL yerine 700 TL ödeyecek. Bu tarihe kadar kombine alacaklar yüzde 65 indirimden faydalanmış olacak. Aynı tarihe kadar VIP kombine alanlar ise 4 bin TL yerine 3 bin TL ödeyecek. VIP bölüm daha konforlu ve açık büfe içecek servisinin yapıldığı bölüm olacak. Ayrıca kombine bilet alacak ilk 21 kişiye Diyarbakır forması, ikinci 21 kişiye duvar saati, üçüncü 21 kişiye anahtarlık, VIP kombine kartı alanlar arasında yapılacak çekilişte ise 15 kişiye Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında yer alacak oyuncuların imzalı forması hediye edilecek.

Yönetim dışında şu ana kadar Diyarbakırspor'a kimsenin desteği olmadı. Bu nedenle tüm Diyarbakırlıları takımına destek çıkmaya davet ediyoruz. Süper Lig'e çıkan bu takımın kalıcı olması için halkın desteğine ihtiyacı var.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER