Spor
  • 30.9.2011 11:39

EN ÇOK HANGİ TAKIM KONUŞULDU?

ERSİN ŞİYHAN
Medya Takip Ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan araştırmasına göre, Eylül ayında en çok ismi geçen takım 6 bin 358 haberle Beşiktaş oldu. UEFA'nın aldığı kararla bir anda kendisini Şampiyonlar Ligi'nde bulan Trabzonspor, aldığı İnter galibiyeti ile geçtiğimiz ay spor sayfalarında 6 bin 188 haberle en çok konuşulan ikinci kulüp olurken, Fenerbahçe isminin geçtiği 6 bin 86 haberle üçüncü sırayı aldı. Aynı listede Galatasaray çıkan 5 bin 869 haberle dördüncü, Bursaspor da hakkında yayınlanan 4 bin 827 haberle beşinci sırayı aldı.

AYIN EN ÇOK KONUŞULAN SPORCUSU; GUTİ
Interpress'in her ay düzenlediği raporda, en popüler sporcu listesinde Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, Eylül ayında 845 haberle ilk sırada yer aldı. Atletico Madrid'e transferiyle dünya gündemine de giren Arda Turan, geçtiğimiz ay boyunca spor sayfalarında toplam 764 kez haber olurken, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, 688 haberle üçüncü sırayı aldı. Trabzonspor'u hem Avrupa'da hem de ligde attığı gollerle sırtlayan Burak Yılmaz isminin yer aldığı 537 haberle dördüncü sırayı alırken, Beşiktaş'ın forvet mevkine transfer ettiği Brezilyalı golcü Edu ise spor sayfalarında toplam 501 defa haber olarak ilk beş içinde yer aldı.

TEKNİK DİREKTÖRLER İÇİNDE 'FATİH TERİM' ÖNDE
Interpress'in takımların teknik direktörlerini dikkate alınarak yaptığı incelemede, üçüncü defa Galatasaray'ın başına gelen Fatih Terim, isminin yer aldığı bin 263 haberle Eylül ayında ilk sırada yer aldı. Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakkında çıkan bin 201 haberle ikinci olurken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 848 haberle üçüncü sırayı aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal 707 haberde yer alırken, Bursaspor'un başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam da 635 haberle listede beşinci sırada yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER