Bilim
  • 2.10.2020 21:10

En Güzel Manzara Resmi Sizce Hangisi?

En Güzel Manzara Resmi Sizce Hangisi?

Teknolojideki gelişmeler sayesinde artık evinizden ya da ofisinizde çıkmadan müze gezebilir yada manzara resmi sergisinde dolaşabilirsiniz.

Gerek şu an içinde bulunduğumuz pandemiden dolayı gerekse yoğun iş temposundan dolayı evde vakit geçirmek zorundayız. Bu durumda içinizi huzurlar ve mutlulukla dolduracak manzara resmi sergilerini görmek için dışarı çıkmanıza gerek yok. Bu şekilde evde geçireceğiniz zamanı daha kaliteli hale getirebilirsiniz.

 

 

 

Bir Manzara Resmi Sizi Çok Farklı Yerler Götürür

Belki de evde kalmak zorunda kaldığımız bu günlerde en çok özlediğiniz aktivite şehrin kalabalığından uzakta yapılan doğa yürüyüşleridir. Şimdi gözünüzün önüne sonbaharın tonlarıyla kaplı ağaçları, ağaçlardan düşen yapraklarla renklenen gölü ve bu göldeki kuğuları getirin. Evinizde olduğunuz halde içiniz huzurla dolacaktır.

 

 

 

Başka bir manzara resminde insan eli değmemiş hala bakir kalmış bir çiçek bahçesi göreceksiniz. Resme bakarken kuşların ve diğer hayvanların nasıl ahenk içinde yaşadıklarını hayal edebilirsiniz. Rengarenk çiçeklerle size evinizden çıkmadan huzur verecektir.

Sizi çiçek bahçesinden kumlarlar kaplı çöle gitmek isterseniz yapmanız gereken tek şey başka bir manzara resmine bakmak. Çöl manzarasına baktığınızda dışarıdaki soğuk havaya rağmen yüzünzüde güneşin sıcaklığı, sıcakacık esen rüzgarı hissedeceksiniz.

 

Sıcaktan hoşlanmadıysanız karın bütün saflığı ve beyazlığıyla süslediği başka bir dağ manzarasına geçebilirsiniz. Karla kaplı dağlar ve ağaçlar hem içinizi ısıtacak hemde soğuktan titremenize neden olabilir. Şehrin ya da yaşadığınız ortamında gürültüsünden karın sessizliği sayesinde kurtulabilirsiniz.

 

 

 

Sizin için denizden daha önemli bir şey yoksa bir sahil manzarasıyla bu özleme son verebilirsiniz. Karşınızda masmavi bir deniz, kulağınızda dalgaların ve balıkçıl kuşların sesleri olduğunu düşünün. Evinizden çıkmadan bu maviliğin içinde kaybolabilirsiniz.

Hem dağ hemde su sizin için vazgeçilmezse karşınızda bir şelale manzarası var. Dik bir yamaçtan aşağıya dökülen suyun sesi içiniz huzurla dolduracaktır. Hem yeşilin hem mavinin uyum içerisinde olduğu şelale resmi sayesinde evinizin ortasında şelale varmış gibi hissedebilirsiniz.

Ne dağ ne göl ne şelale sizin için önemli olan çiçeklerin ahengi ise lavanta tarlası manzara resmi tam sizin zevkinize göre olmalıdır. Mor lavantalar önünüzde uzanıyor. Evde olsanız bile burnunuza lavantanın o kendine has kokusu gelmiş olmalı. Üstelik bu duyguları yaşamak için evden dışarıya çıkmanıza gerek yok. Her şey parmağınızın ucu kadar yakınınızda.

Güncellenme Tarihi : 2.10.2020 21:15

İLGİLİ HABERLER