Ekonomi
  • 22.4.2018 13:06

En İyi Mühendislik Şirketlerinden Sigma

Mühendislik ve tasarım projelerini; elektrik, statik, mimari ve mekanik tasarım gibi birçok farklı alana hakim olan, bu alanlarda uzmanların, tecrübeli mühendislerin ve danışanların yürüttükleri çalışmalar ile gerçekleştiren firmalar mühendislik firmaları olarak adlandırılır.

Önceden netleştirilmiş, planlanmış ve yürütülmesi gereken programların finansal kaynakları, mekanı ve zamanı olabilecek en verimli biçimde kullanarak yürütülmesi işi ise inşaat proje yönetimi olarak adlandırılır.

Mühendislik Danışmanlık Şirketi

Sigma Mühendislik şirketi uzman bir teknik ekibe sahiptir ve uzun yıllar boyunca elde etmiş olduğu köklü deneyimi sayesinde sürekli değişmekte olan günümüz global dünyasının ihtiyaçlarının ve farklı sektör gereksinimlerinin karşılanması için bu ekip ve deneyimi ile hizmet vermektedir. Firma, kurulduğu ilk günden bu yana şirket değerlerini her zaman en ön planda tutarak bu değerlere ve ekip arkadaşlarına oldukça bağlı çalışanları ile geniş ve sadık müşteri portföyü ile özenli bir biçimde hizmetlerini devam ettirmektedir. Sigma Mühendislik, mühendislik ve inşaat proje alanlarında size rehberlik etmekte olan bir danışmanlık firmasıdır ve sektörde uzun yıllardır hizmet göstermektedir.

İnşaat Sektöründe 30 Yıllık Deneyim

Geniş bir iş hacmi olan Sigma Mühendislik, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak betonarme, çelik ve ahşap gibi birçok alanda mekanik tasarımı, elektrik ve mimari projelerini kapsamaktadır. Şirket, 30 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe hizmet verirken müşteri memnuniyetini baz almakta, inovasyon odaklı yaklaşımını her geçen gün geliştirmekte ve mühendislik ve danışmanlık alanında müşterilerine hizmet vermektedir.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Kurulduğundan bu yana işverenler ve çalışanlar arasında kurulmuş olan güçlü bağın yegane sebebi Sigma Mühendislik’in her durumda temel değerlerinden taviz vermemesi ve bu değerleri ilerlemek için bir basamak olarak kullanmasıdır. Şirket  müşterilerine hizmet verirken geliştirdiği inovatif ve destekleyici mühendislik projeleri ile misyon ve vizyon değerlerini de gerçekleştirerek müşterilerine hizmet vermektedir.

Firmanın vizyonu, dürüstlük temelinde yenilikçi ve destekleyici çözümleri uygulamak ve küresel standartlar kalitesinde bir hizmet vermektedir. Bunun yanında, firma ülkemizin en büyük 10 proje tasarım ve yönetim firması içinde yer alıyor olmayı 2022 yılından önce gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Firmanın misyonu ise, sahip oldukları mutlak müşteri odaklı yaklaşım ile işverenlerinin en iyi hizmete erişmeleri ve başarılı bir sonuca ulaşılmasıdır.

Verdiği Hizmetler

Sigma Mühendislik; mühendislik ve tasarım, danışmanlık, proje ve inşaat yönetimi alanlarında hizmet vermektedir.

Yaptıkları Projeler

Pek çok proje üretmekte olan Sigma Mühendislik’in müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, isteklerini karşılayan projelerinden başlıcaları endüstriyel ve lojistik tesisler, otel, konut, eski eserler, kamu yapılarıdır.

 İletişim ve Adres Bilgileri

Akbank, Defacto, Gratis, Mavi, Garanti gibi büyük markaları müşterileri arasında bulunduran Sigma Mühendislik ofisi Beşiktaş/İstanbul’da yer almaktadır. Daha fazla bilgi almak veya online olarak iletişime geçmek için sigmamuhendislik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 22.4.2018 13:08

İLGİLİ HABERLER