Sağlık
  • 16.6.2021 17:23

En İyi Üroloji Doktorları

Üroloji branşını günümüzde bilmeyen yoktur. Pek çok insanın aklında yarım yamalak bir fikir oluşabilir ama Ürolojinin tam anlamı nedir veya hangi hastalıklara bakar aslında pek de bilinmemektedir. Üroloji, erkek ve kadınların idrar yolları ve organları ile erkeklerin organlarını içine alan bir branştır. Bu sistemlere ait olan hastalıkların tanısı, medikal ve cerrahi tedavisi ile ilgilenmektedir. Öte yandan Üroloji kendi içerisinde alt bilim dallarına ayrılmaktadır. Bunlar; Androloji, Pediatrik Üroloji, Kadın Ürolojisi, Nöröüroloji, Endoüroloji ve Üroonkoloji gibi alanlardır. Yine ülkemizde yer alan en iyi ürolog doktorlara Dokrorbul.com sitesinden de ulaşabilirsiniz.

Profesör Doktor Barış Nuhoğlu

Trabzon doğumlu olan Nuhoğlu eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Uzmanlık Eğitimi, Bergama Devlet Hastanesi Uzmanlık, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Başasistanlığı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Klinik Şefliği, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu olarak birçok alanda uzmanlığı mevcuttur. Tıbbı ilgi alanları ise Üroonkoloji, Endoüroloji ve Pediatrik Üroloji’dir. Ayrıca 40’tan fazla ulusal düzeyde yayınlanmış makalesi de mevcuttur.

Uzman Doktor Zülfü Sertkaya

Sertkaya, 2014 yılında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastane’sinden üroloji uzmanlığı almıştır. İlgilendiği alanlar ise Üretra darlığı, antenatal hizronefroz, mesane küçülmesi, prostat ameliyatı ve üreterovezikal darlık’tır. Ayrıca Avrupa Üroloji Derneği tarafından yapılan Avrupa üroloji yeterlilik belgesi ve PEBU-Fellow of the European Board of Urology ünvanına da sahiptir. Şu an ise İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde görevine devam etmektedir.

Uzman Doktor Celal Sönmez

Birçok alanda başarılı olan Sönmez varikosel, idrar yolu enfeksiyonu, böbrek ağrısı, böbrek taşı, frengi, kasık ağrısı, belsoğukluğu, prostat kanseri, sistit ve erken boşalma gibi alanlar uzmanlık alanlarıdır. Şu an ise Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nde görevine devam etmektedir.

Doçent Doktor Mustafa Aydın

Aydın, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlık eğitimini Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2. Üroloji Kliniği’nden almıştır. Devlet hizmet yükümlülüğü görevini ise Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde tamamlamıştır. Son olarak da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başasistan olarak görevine devam etmektedir.

Doktorlarımızdan randevu talebi oluşturmak için Doktorbul.com’u ziyaret ediniz

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.6.2021 17:24

İLGİLİ HABERLER