Gündem
  • 4.6.2014 13:18

En keyifli paydos...

İşçilerin yaklaşık 30 metre yükseklikteki öğle yemeğine, ayaklarının altındaki Yat Limanı, solda uzanan Konyaaltı sahili ve sağ koldaki Kaleiçi surları eşlik etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, tarihi Kaleiçi Yat Limanı'na inişi kolaylaştırmak için Ocak ayında temelini attığı panoramik asansörün inşaat çalışmaları devam ediyor. Haziran ayı içinde hizmete açılması hedeflenen panoramik asansör, Tophane Çay Bahçesi'nin batı kısmından Yat Limanı'na inecek. İniş ve çıkışlarda Antalya'nın tarihi Kaleiçi ve ünlü Konyaaltı sahiline panoramik bir bakış sunacak asansör, 30 metre yükseklikten deniz seviyesine inecek.

Toplam 16 kişilik kapasiteye sahip asansörün çalışacağı çelik konstrüksiyonda çalışmalar son aşamaya gelirken, etrafı camlarla çevrilen seyir alanı, projede çalışan işçiler için en keyifli öğle paydosunu hazırladı. İnşaat çalışmalarında verilen öğle arasında işçiler yemeklerini, aşağıda tarihi Yat Limanı, sağ taraflarında dünyaca ünlü Konyaaltı sahili ve boylu boyunca uzanan Beydağları, sol kolda uzanan Kaleiçi surları manzarası eşliğinde yedi. Yemeğin ardından demli bir çayla son noktayı koyan işçiler, öğle paydosunun bitmesiyle çalışmaya devam etti.
Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:30

İLGİLİ HABERLER