Sağlık
  • 29.11.2009 03:39

EN MERAK EDİLEN CİNSEL SORULAR...

30 yaşındayım, iki çocuğum var. Artık çocuk istemiyorum. Ama bu ay adetlerim gecikti. Hamile olabilir miyim?
Adet gecikmesinde ilk düşünülecek şey gebeliktir. Gebelik olup olmadığını anlamak için mutlaka gebelik testi yapılmalıdır. Bu test sonucuna göre, eşinizle konuşup ya doğurmaya ya da kürtaj yolunu seçebilirsiniz.

Bir hafta önce bir cinsel ilişkim oldu. Birkaç gündür idrar yaparken ağrım var, penisimden de akıntı geliyor. Sizce ne olabilir?
Özellikle korunmasız cinsel ilişkilerden sonra bu tür şikayetler olabilir. Cinsel yolla bulaşan mikropların yaptığı hastalığa "üretrit" denir. Penisten akıntı ve yanma tipik yakınmalardır. Sizin mutlaka bir ürologa muayene olmanız gerekiyor. Üretitin tedavisi antibiyotikle çok kolay yapılabilmektedir.

Araştırmadan kullanmayın!
Ben internette satılan cinsel güçlendirici ürünler hakkında bilgi almak istiyorum. Bunlar bitkisel ürünler, ama yan etkileri olabilir mi?
Cinsel istek, cinsel zevk ve performansı artırabileceği iddia edilen çok sayıda bitkisel ürün üretilmiştir. Bu tür ürünleri kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış bir konudur. Bu ürünlerden fayda da görülebilir. Ancak bu ürünlerin güvenirliliği ya da etkinliği hakkında genel kabul görmüş bir bilimsel kanıt bulunmamaktadır.


(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:47

İLGİLİ HABERLER