Ekonomi
  • 20.3.2019 20:06

En Ucuz Çiçek Nereden Alınır? (Online Alışveriş Tavsiyeleri)

Yıl içerisinde sevdiklerimize çiçek göndermek istediğimiz çok fazla an vardır. Doğum günleri, yıldönümleri, yeni ev tebrikleri, yeni iş kutlamaları, yeni bebeğe merhaba demek amacı ile gönderilen çiçekker, terfi kutlamaları, nişan tebrikleri derken lise uzar da gider. Sevdiklerimizin mutlu ve mutsuz her anlarında yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için mümkün olan her fırsatta onlara çiçek göndermek ve yüzlerinde kocaman gülümsemeler yaratmak isteriz.

Ancak söz konusu bütçe olunca bazen elimiz kolumuz bağlanır. Tüm sevdiklerimize dilediğimiz gibi çiçekler gönderebilmemiz için uygun fiyatlı çiçek alma yolları ararız. Peki en ucuz çiçek nereden alınır?

Bu sorunun cevabı belli. Tabii ki online çiçek satan firmalardan. Yüzlerce çiçek aranjmanının bir arada bulunduğu online çiçekçilerden dilediğimiz çiçek aranjmanını seçebilir ve çok kısa sürede sevdiklerimiz için sipariş verebiliriz. En ucuza çiçek siparişi verebileceğiniz online çiçek sitelerinden bazıları şunlardır;

ÇiçekSepeti

Yıllardır online çiçek siparişi denildiğinde ilk akla gelen site olan ciceksepeti.com onlarca çiçek çeşidi ve yüzlerce farklı çiçek aranjmanı ile hizmet vermekte. Kolay ve güvenli ödeme seçenekleri ve başarılı müşteri desteği ile hizmet veren Çiçek Sepeti’nde klasik kesme çiçekler ile oluşturulan aranjmanlar ve salon bitkilerinin yanında butik çiçekçilerin hazırlamış oldukları özel tasarım çiçekler de yer alıyor. Çiçek Sepeti ile göndereceğiniz çiçeklerin gönderim tarihini ve saat aralığını önceden belirleyebileceğiniz gibi siparişi verdiğiniz günde de çiçeğinizi ulaştırabilirsiniz.

Özel günler için hazırlanan farklı tasarımlı çiçekleri ve çeşitli indirimleri ile Çiçek Sepeti’nde her bütçeye ve zevke uygun çiçek bulabilmek mümkün. Yıldönümlerinden Sevgililer Günü’ne, Hemşireler Günü’nden yeni iş tebrik çiçeklerine; her tarza ve amaca uygun çiçeklere Çiçek Sepeti’nden ulaşabileceğiniz gibi çok çeşitli hediyelik ürünleri ve yenilebilen çiçekleri yani Bonnyfood’ları da sevdikleriniz için sipariş edebilirsiniz.

444Çiçek

Ucuza çiçek siparişi verebileceğiniz bir diğer online çiçek sitesi de 444cicek.com’dur. 444cicek.com üzerinden yalnızca dakikalar harcayarak çiçek siparişi verebilmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken çiçeğinizi göndermek istediğiniz şehir ve semt adını yazarak bölgeye gönderimi yapılan çiçekler arasından dilediğinizi seçmek. Sevdiklerinizin zevklerini yansıtan aynı zamanda da bütçenizi zorlamayacak bir çiçeği seçtikten sonra göndereceğiniz kişinin adres ve iletişim bilgilerini girip siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Dilerseniz çiçeğiniz ile birlikte gönderilecek olan kart notuna da dilediğiniz mesajı yazabilirsiniz. Çiçekleriniz sevdiklerinize ulaşmak için yola çıktığında ve ulaştığında mesaj ile bilgilendiren 444cicek.com’da orkideden karanfile, papatyadan güllere onlarca çeşitte çiçek en uygun fiyatlar ile sunuluyor.

Cicek.com

En ucuz çiçek siparişini vermek için kullanabileceğiniz bir diğer online çiçekçi de Cicek.com. 81 ilde 350'den fazla dağıtım kanalı ile hizmet sunan Cicek.com, Türkiye’nin ilk online çiçek sitesidir. Çiçek Sepeti ve 444Cicek ile aynı kalitede çiçeklerin yer aldığı Cicek.com, aynı dağıtım ağı ile Türkiye’nin dört bir yanına uygun fiyatlı çiçek gönderebilmenizi sağlar. Diğer iki sitede olduğu gibi Cicek.com’dan da göndereceğiniz çiçeği aynı gün ya da ileri tarihli olarak planlayabilir, göndereceğiniz çiçeğin sevdiklerinize ulaşmasını istediğiniz saati kendiniz seçebilirsiniz. Çok özel indirimler ile çiçek satışı yapan Cicek.com’da özel günler için hazırlanan birçok çiçek aranjmanı da yer almaktadır.

Online çiçek siparişi ile hem vakitten hem de paranızdan tasarruf edebilirsiniz. Kolay ve hızlı çiçek alabileceğiniz bu siteler için farklı kampanyaları takip edebilir ve sevdikleriniz için en uygun fiyatlı çiçekleri sipariş edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2019 22:10

İLGİLİ HABERLER